Lige ved Odense Havn, har værtshuset Café Sprogø engang serveret øl i lange baner til lokale stamgæster, men nu er det forvandlet til en ny restaurant. Vietnam Organic, åbnede dørene d. 2. maj og tilbyder et friskt pust til Odenses med autentiske vietnamesiske retter.
Læs også om det nye spisested i Skibhuskvarteret Baya.
Vietnam Organic åbnede dørerne lige ved Odense Havn
Det er ejeren Flemming Doan der sammen med sin onkel, som kok, åbner dørene til den helt nye vietnamesiske restaurant midt i Odense, skriver Fyns.dk. Her fortæller Flemming, at han synes havnen mangler en rigtig restaurant.
Det er dog ikke kun god vietnamesisk mad, restauranten tilbyder. Fra klokken 21 hver aften vil restauranten omdannes til et karaokeparadis med to anlæg klar til at underholde gæsterne indtil de sene timer. Med plads til 70 spisende gæster i hovedlokalet og yderligere to festlokaler, som kan rumme 40 og 20 gæster, er der lagt op til både intime middage og større sociale arrangementer.
Vietnamesisk økologi og karaoke i Odense
Vietnam Organic serverer økologiske vietnamesiske retter, det blandt andet inkludere Pho og Hot Pot.
Pho: En klassiker fra Vietnam, suppen serveres med risnudler, tre typer kød og en bouillon, der har simret i otte timer. Friske urter og grøntsager tilføjes for friskhed og smag.
Bun Thit Nuong: Vælg dit favoritprotein, som grilles og serveres med hjemmelavede forårsruller, friske grøntsager, risnudler og fiskesovs.
Hot Pot: Perfekt for grupper på fire eller flere, hvor du selv tilbereder maden i en Hot Pot på bordet.
Restauranten har åbent fra 11.30 til 22 i hverdagene, og lørdag forlænges åbningstiden til kl. 02.00. Så inviter dine venner eller familie på ægte omgang vietnamesisk økologisk mad, med denne nye restaurant ved Odense Havn.
Læs mere på hjemmesiden her.
Adresse: Thomas B. Thriges Gade 85, 5000 Odense C.