Den 19. april bød Odense velkommen til den nye pop-up café “Soldækket”, beliggende på den hyggelige havn midt i Odense! De byder på et spændende lækkert menukort og afslappende yogatimer, efterfulgt af en iskold fadøl.
Læs også: På udkig efter butter chicken i Odense? Her er vores 4 bud!
Caféen byder på spiseoplevelser ved Odense Havn
Nicolai Friborg Johansen har sammen med sin hustru, søster og svoger åbnet Caféen. Familien har altid haft et stort ønske om, at arbejde sammen og være fælles om en café i Odense. Den drøm er nu gået i opfyldelse. Familien har ligeledes ansat den tidligere Masterchef-deltager Martin Maibom, som tilbyder et spændende menukort fyldt med kvalitetsråvarer og innovativt håndværk.
Du kan blandt andet se frem til rugbrød fra Baker Boys, hjemmerørt øko urtemayo, fynske frilandskartofler, øko urteblanding toppet med syltede rødløg og slagterens bolcher eller en burrata salat med fynske øko tomater, burratta, chimichurri, øko urter serveret med surdejsbolle også fra Baker Boys. Hvis du er til en forfriskende kold øl, byder de også på en række forskellige drikkevarer. Blandet andet forskellige øl som Birra Moretti, Lagunitas IPA, Royal Blanche og Haz IPA (alkoholfri) – alle sammen på fad. Derudover har de naturligvis også kaffe, cocktails, sodavand, saft og vin.
En social og aktiv café lige ved vandet
Udover at servere måltider og drikkevarer, vil Soldækket også fungere som et samlingspunkt for lokale og besøgende. Caféen har arrangeret “yoga under åben himmel” med yogainstruktøren Sanne Juel Egelund, der hver søndag i maj, juni, august & september, byder alle velkomne til at deltage – uanset erfaring med yoga. Læs mere om det her.
Soldækket er klar til at blive den nye hotte café ved Odense havn, hvor både madelskere og kulturinteresserede kan finde både mæthed og sjælefred. Hold øje med nyheder på caféens Instagram for opdateringer om arrangementer og tilbud.
Læs meget mere om café Soldækket her.
Adresse: Englandsgade 30 – havnen.