Om os

Smag Odense er et odenseansk madmedie, der fortæller om alt det, der sker i Odense netop nu.

Smag Odense skrives og redigeres efter journalistiske principper.

Hvem står bag?
Smag Odense er stiftet i august 2014 og blev i februar 2023 overtaget af folkene bag CityMedia Aps Odense.

Mediechef for Smag Odense er Anders Hartzberg. Hvis du har et tip eller en god historie, er du meget velkommen til at skrive til info@smagodense.dk.

Redaktionelle principper
På Smag Odense arbejder vi ud fra disse redaktionelle principper:

Uafhængighed: Vi er 100 procent uafhængige af de restauranter, caféer, barer, takeawaysteder og butikker, som vi skriver om, og alt indhold produceres af redaktionen. Indlæg, der er betalt af en annoncør, er tydeligt markeret som sådan.

Gennemsigtighed: For at opnå den højest mulige grad af gennemsigtighed skriver vi i alle vores artikler, hvor vi har vores informationer fra. Alle holdninger udtrykt på Smag Odense står for vores egen regning.

Brugerorienteret: Vi er sat i verden for at inspirere vores brugere til nye gastronomiske oplevelser i Odense. Derfor skriver vi kun om ting, som har værdi for vores brugere. Det betyder, at vi er ret optagede af vores læserstatistikker, fordi de giver os gode indikationer på, hvad I interesserer jer for, og hvad I ikke gider læse om. Vi bruger gerne inputs fra brugerne som inspiration til artikler.

Om vores guides
Vores guides med et antal anbefalinger inden for en given kategori er nogle af vores mest læste artikler. De skal opfattes som aktuelle øjebliksbilleder og ikke som den fulde sandhed om en given kategori, og af samme grund opdateres de løbende.

Vi bestemmer selv fuldstændigt, hvilke steder der er med i vores guides, og det er ikke muligt at “købe” sig med i en redaktionel guide.

Om fotos
For samtlige fotos på sitet er angivet, hvor vi har det fra. Hvis vi ved en fejl gengiver et foto, som vi ikke har fået lov til at bruge, så send en mail til info@smagodense.dk – så fjerner vi det asap.

Annoncering
På Smag Odense har vi en række forskellige annonceringsløsninger. Hvis du vil vide mere, så tag fat i Jesper Andersen, som er Head of Partnerships & Events, på +45 60 61 00 41 

God appetit!

Kontakt

+45 60610041

info@smagodense.dk

CityMedia Aps

Hollufgårds Allé 2,

5220 Odense SØ