Madlykken i Odense: En ny restaurant kombinerer 4 køkkener

På en travl gade midt i Odense, finder du et nyt spisested, Madlykken. Her får du ikke kun mad fra ét slags køkken, spisestedet er nemlig en fusion af fire forskellige køkkener. Oplev den indiske, thailandske og mexikanske madkultur og moderne, sunde salad bowls.

Læs også om vinderen af Odenses bedste bager 2024!

Oplev bl.a. mexikanske og thailandske retter hos Madlykken i Odense

Madlykken i Odense
Foto: Madlykkens Facebook

Hos Madlykken er det imponerende spisekort, der byder på en række forskellige retter, lige noget for enhver smag. Fra de friske og farverige salater fra Project Salad Bowl, til de aromatiske og krydrede thailandske retter fra Koh Samui. Du kan altså finde noget til et hvert humør og craving, hos de fire køkkener:

Koh Samui er det autentiske thailandske køkken, fyldt med aromatiske krydderier. Her får du blandet andet forårsruller, pad thai, tom yum goong suppe, rød karry og meget mere.

Classic India byder på klassiske indiske retter. Her får du selvfølgelig samosaer, butter chicken, naan og meget mere.

Hos Taco Shell er det det mexikanske gadekøkken, der er i fokus. Nyd blandt andet hard og soft shell tacos, burrito bowls, quesadillas og mange andre retter.

Project Salad Bowl er det moderne mix af sunde retter. De serverer blandt andet sandwiches, bagels, salater smoothies og meget mere.

Tag dine venner og familie med, og besøg Madlykken på Vesterbro 8, Odense C. Læs meget mere om retterne hos Madlykken her.