Foto: Rosé Festival Odenses Facebook

Rosé Festival Odense byder på en ny spændende begivenhed: Roséløb i Odense

Roséglæden har for alvor indtaget Odense, og Rosé Festival Odense er klar til at fejre det med stil med det allerførste Roséløb, en begivenhed skabt gennem et unikt samarbejde mellem HCA Marathon og Rosé Festival Odense.

Læs også: Det sker i marts i Odense.

5 km roséløb i Odense

Rosé Festival Odense
Foto: Rosé Festival Odenses Facebook

Den 4. maj 2024 vil Ansgar Anlæg danne rammen om en dag fyldt med motion, sjov og ikke mindst, rigelige mængder af rosévin.

Siden 2018 har Rosé Festival Odense været et fast indslag i Odenses kalender. Med 2500 årlige deltagere er festivalen blevet landskendt for roséelskere. I år bliver det så endnu mere spændende med tilføjelsen af det nye roséløb.

Selve løbet er designet til at være en fornøjelig og afslappet begivenhed for alle deltagere. En 5 km rute rundt om Ansgar Anlæg venter, og undervejs vil løberne passere fire væskedepoter, hvor de kan nyde forfriskende glas rosévin. Hvert kilometer markeres med endnu et glas rosé, hvilket giver løbet et twist af festlighed. Ruten sluttes af med endnu et glas rosévin ved målstregen til at fejre sejren!

Find dit bedste lysrøde rosé-outfit frem

Bedst udklædte festival
Foto: Rosé Festival Odenses Facebook

Som en del af traditionen ved Rosé Festival Odense vil det bedste rosé-outfit også blive kåret under roséløbet. Så deltagere opfordres til at iføre sig deres mest kreative og flotteste lyserøde rosé-outfits, og der er en flot magnumflaske rosévin på højkant til vinderen.

Det sociale element er i fokus under roséløbet, hvor motion, sjov og selvfølgelig rosévin kombineres. Uanset om man foretrækker at gå eller løbe, er tempoet op til den enkelte deltager. Der er ingen tidstagning, så det handler udelukkende om, at nyde dagen og roséen.

Tag din bedste ven eller veninde med, ifør jer jeres mest fantastiske rosé-outfits, og vær med til at skabe en dag fyldt med motion og sjov.

Se mere på deres facebook og køb din billet her!