Nyt spisested i Skibhuskvarteret: Baya byder på sunde bowls, pita og meget mere

Et nyt spisested har åbnet dørene i Skibhuskvarteret. Spisestedet Baya havde stor åbningsdag den 9. marts på Skibhusvej 91 midt i Odense. Bag spisestedet Baya, står Tevfik Celik og her skal sund og lækker mad i være i centrum. De har endda ambitioner om at opnå økologimærket på sigt.

Læs også om vores 4 bud på en god butter chicken i Odense lige her. 

Baya Skibhuskvarteret
Foto: Bayas Facebook

Baya i Skibhuskvarteret serverer pitabrød, bowls og mezze

På menukortet vil der være et udvalg af lækre og sunde retter. Baya tilbyder pitabrød, bowls og mezze, som er en masse små retter, fra det sydlige Middelhavsområde. Deres bowls er baseret på bulgur, og du kan vælge mellem fem forskellige variationer. Ligeledes er der mulighed for fem forskellige variationer af deres pitabrød. Disse variationer indeholder to forskellige muligheder af kød, kylling og flankesteak, og selvfølgelig med en alternativ mulighed for vegetarerne, der inkluderer dybstegt halloumi eller falafel. Til sidst har du mulighed for at lave din helt egen pita eller bowl. Bestiller du som en menu, får du pommes frites, en sodavand og en dyppelse med.

Baya tilbyder både takeaway og muligheden for at nyde maden i restauranten. Udover pitabrød, bowls og mezze, har Baya også et udvalg af økologiske sodavand og velsmagende mocktails.

Skynd dig ind og bestil mad fra Baya i Skibhuskvarteret – hele marts måned tilbyder de 20% rabat på deres menukort ved online bestilling!

Se menukortet hos Baya her og læs mere.

Adresse: Skibhusvej 91 – 5000 Odense C.