Gør som 6.000 andre og få madglade nyheder i din indboks én gang om ugen.
SMAG PRISEN
Odense bugner af lækre steder, hvor du kan stille sulten og slukke tørsten. Formålet med Smag Odenses Smag Prisen var at hylde alle dem, der gør det supergodt på byens madscene. Det var Smag Odenses følgere, der via afstemninger nominerede kandidater og kårede de endelige vindere.
Joey’s Burger serverer klassiske burgere, lige noget for alle. Her byder de endda på en burger med 1 kg bøf.
Burger Shack
Burger Shack serverer ægte flammegrillede bøffer i deres mange forskellige burgere. De har noget for enhver smag, om det er med eller uden kød.
Ryan’s Street Kitchen
Ryan's Street Kitchen har burgere til en hver smag. Eksempelvis deres 'Flæskesteg Burger' eller 'F*ck Hangover' med chili cheese tops.
Chicago Burger
Chicago Burger har hver måned en ny burger, når du besøger deres "Real American Diner"-restauranter i Odense.
Hafla Burger
Hafla Burger byder på specielle burgere med oksekød, kylling, fisk og vegetarisk. Derudover har de en række forskellige fries, sides og milkshakes.
Mauritz
Hos Mauritz er menukortet langt, og heriblandt finder du deres burgere. De serveres med sprøde fritter, en valgfri bolle og dyppelse.
Burger Anarchy
Hos Burger Anarchy laver de nytænkende koncepter og vilde smagskombinationer, når du bestiller deres gourmet burgere.
Bull Burger
Bull Burger har burgere, der byder på mere end de klassiske. Blandt andet deres 'B-Pulled Pork' eller 'B-Ribs'. Alle deres burgere fås med en valgfri bolle.
The Burger Concept
The Burger Concept har burgere til enhver smag. Lige fra den klassiske cheeseburger til en 'Chicken bbq burger' eller en 'Iconic veggie style burger'.
Prøv en af deres specielle burgere der byder på pulled pork med coleslaw eller deres ribbensteg burger med syltede agurker og rødkål. Alle burgerne kan vælges med enten en brioche-, grov-, sesambolle eller en glutenfri bolle.
Joey’s Burger er for kød-elskeren. Deres ‘Route 66 Burger’, bestående af 1 kg bøf med dobbelt cheddarost og bacon, salat, tomat, rødløg, agurk, mayo og hjemmelavet dressing, er noget af en udfordring.
Ryan’s er meget mere end blot øl. Hos Ryan’s Street Kitchen finder du blandt andet burgere i mange varianter. Fra de klassiske cheese burgere til ‘Bastard Brunch Bun’ med bøf, cheddar, spejlæg, bacon, aioli og ketchup.
Udover deres ‘Chicken bbq burger’ og ‘Iconic veggie style burger’, serverer The Burger Concept loaded fries med topping lige fra bacon og ost til chicken kebab.
Mauritz byder på gode, klassiske burgere. Alle burgere serveres med sprøde fritter, dyppelse og en valgfri bolle. Her kan du vælge mellem en brioche-, focaccia-, økologisk surdejs rugbolle m. chiafrø eller en blutenfribolle.
Fra Hafla Burger kan du få klassiske burgere, men også de mere specielle af slagsen. Blandt andet deres ‘Cheese Me’-burger med cheddarost og -sauce samt mozzarellasticks eller deres ‘Butterchicken’-burger med butterchicken sauce.
Om du er til en klassisk cheeseburger, en med bearnaise eller måske en vegansk burger, så har Burger Shack noget til dig. Alle deres bøffer er flammegrillet, og du kan vælge mellem en række af tilbehør.
Oplev den amerikanske diner-style når du besøger Chicago Burger. Her serverer de snaskede, store burgere du kan skylle ned med en hjemmelavet milkshake.
Burger Anarchy tænker anderledes når det kommer til at lave burgere. De bryder med traditionerne og forsøger at skabe nye koncepter med ‘flabede smagskombinationer’, som de selv beskriver.
Hos Bacchus serverer de råvarer fra årstidens grønt, kød, fisk og skaldyr med smagsindtryk fra det franske køkken.
Kok & Vin
Kok & Vin, henter inspiration fra de bedste spisesteder i Paris og Lyon og råvarer fra egen baghave. Her har de fjernet alle forstyrrende elementer, både i serveringen og betjeningen.
Sortebro Kro
Ved Sortebro Kro får du klassisk mad fra lokale råvarer, mens du kan nyde bindingsværket, idyllen og romantikken af deres omgivelser.
Goma
Goma er bygget omkring den traditionelle japanske serveringsstil, Omakase, som går ud på at små serveringer kommer løbende ud fra kokkens sammensatte menu og dine præferencer.
Det Glade Vanvid
Hos Det Glade Vanvid er udgangspunktet, at alt det man ikke vil undvære – er der & alt det man kun håber på – er en selvfølge.
Restaurant Aro
Restaurant Aro vil byde gæsterne på overraskende madoplevelser gennem deres legende tilgang til madlavning. De stræber mod at være så selvforsynende, som sæsonen tillader.
Restaurant HOS
Restaurant HOS gør meget ud af at lave det hele fra bunden, af de lokale råvarer og hjemmedyrket grønt. De serverer hjemmelavet mad i hyggelige omgivelser.
Ribelli
Ribelli fortolker de italienske klassikere på nye måder. Her er to aftener aldrig ens.
Oluf Bagers Gård
Oluf Bagers Gård tilbyder dansk/nordisk mad med inspiration fra det franske køkken, i autentiske, rå omgivelser fra stedets oprindelige gang i 1500-tallet.
Hos Det Glade Vanvid er udgangspunktet, at alt det man ikke vil undvære – er der & alt det man kun håber på – er en selvfølge.
Det Glade Vanvid har menuer efter sæsonen. Hver menu består af en appetizer, forret, hovedret, dessert og til slut kaffe og sødt. Derudover er der bl.a. bobler og alt du kan drikke af vin, øl, sodavand og vand.
Restaurant Aro vil byde gæsterne på overraskende madoplevelser gennem deres legende tilgang til madlavning. De stræber mod at være så selvforsynende, som sæsonen tillader.
Her kan du vælge mellem to menuer. ‘Lille ARO’ med 5 retter eller ‘Store ARO’ med 7 retter. Begge menuer er med snacks, bobler, vinmenu, kaffe og sødt.
Hos Bacchus serverer de råvarer fra årstidens grønt, kød, fisk og skaldyr med smagsindtryk fra det franske køkken.
Her får du en aktuel Månedsmenu, hvor du kan vælge mellem 3-, 4-, 5-, 6-, 7- eller 8-retters. Her er der mulighed for vinmenu. Derudover har Bacchus også tre Aftenmenuer.
Oluf Bagers Gård tilbyder dansk/nordisk mad med inspiration fra det franske køkken, i autentiske, rå omgivelser fra stedets oprindelige gang i 1500-tallet.
Her servere de en skiftende 9-retters menu, bestående af små lækre serveringer, velkomstdrink, 2 glas vin og vand med eller uden brus.
Restaurant HOS gør meget ud af at lave det hele fra bunden, af de lokale råvarer og hjemmedyrket grønt. De serverer hjemmelavet mad i hyggelige omgivelser.
De servere faste 3-6 retters menuer med mulighed for tilvalgsretter og vinmenu.
Kok & Vin, henter inspiration fra de bedste spisesteder i Paris og Lyon og råvarer fra egen baghave. Her har de fjernet alle forstyrrende elementer, både i serveringen og betjeningen.
Her tilbyder de 3-retters menuer, en ‘Tavlemenu’ og ‘Menu Classique’. Derudover har de også forskellige mindre og større retter A La Carte.
Goma er bygget omkring den traditionelle japanske serveringsstil, Omakase, som går ud på at små serveringer kommer løbende ud fra kokkens sammensatte menu og dine præferencer.
Med sine 4 bagerbutikker i Odense, kan Rise’s Brød tilbyde alt fra morgenbrød, boller, rugbrød, sandwich, tørkager, kransekage, kagemænd, den Fynske brunsviger og meget mere.
Besøg Rise’s Brød i hverdage fra kl. 06:00-17:30 og weekender fra kl. 06:30-15:00.
Fru Lund bager lægger vægt på det naturlige, hjemmebagte brød, helt uden tilsætningsstoffer. De laver blandt andet et rugbrød, som er helt uden tilsat fedtstof.
De har åbent mandag til fredag fra kl. 06:00-17:30 og lørdag og søndag fra kl. 06:30-16:00.
Baker Boys bager bl.a. lækre, friske rugbrød og rundstykker. Derudover har de den klassiske, fynske brunsviger i forskellige varianter, som marcipan, kaffe, lakrids og kardemomme.
De har åbent fra alle hverdage fra kl. 07:00-18:00 og i weekenden fra 07:00-16:00.
Hos Kornbageren kan du få alt fra fest- og bryllupskager, normale kager og alverdens brød. Bageren har blandt andet et specielt fokus på det glutenfrie bagværk, hvor der ikke skal være smagsforskel uanset om det er konventionelt bagværk eller glutenfrit.
Besøg Kornbageren mandag til fredag fra kl. 06:00-17:30, lørdag fra kl. 06:30-16:00 og søndag fra kl. 06:30-14:00.
Hos Wendorff får du en bagværk med lokale råvarer. Mel fra det økologiske mølleri, Kragegaarden. Kartofler fra Tåsinge Grønt. Økologiske æg fra Øko One ApS. Marmelade, juicer og mere fra bl.a. Nybro Frugtplantage og Selleberg. Samt honning fra bistader på Fyn.
Wendorff har åbent mandag til fredag fra kl. 07:00-17:30 og lørdag til søndag fra kl. 07:00-16:00.
Konrads serverer en brunchtallerken, hvor du får varmrøget laksemousse, quiche lorraine, bacon, yoghurt med syltede bær, kanelsirup og müsli, avocado med pesto, 1 udvalgt ost med bærkompot, frugt, surdejsbrød og smør.
Derudover kan du tilkøbe 2 brunchpølser af frilandsgris med æble & timian.
Hos Café Korn kan du forvente en lidt anderledes café-oplevelse, hvor det du spiser, drikker eller ser omkring dig, er nøje udvalgt for at skabe den rigtige oplevelse og stemning. Deres brunchbuffet er fyldt med gode råvarer. De får leveret økologiske danske æg, brunchpølse fra De Fynske Gårde, spegepølse, marmelade og sirup fra Sidinge Gårdbutik og forskellige lækre oste.
Prisen er inklusiv filterkaffe, the, juice, lemonade, isvand, hver lørdag og søndag fra. kl 10:00 – 13:00.
Froggys tilbyder Ad Libitum brunchbuffet i 2 timer, i weekenderne. Her kan du vælge mellem en standard brunchbuffet, inklusiv drikkevarer og inklusiv bobler.
Derudover serverer de en brunchtallerken i hverdagene, det bl.a. består af, skinke, vesterhavsost, røræg med bacon, koldrøget laks og rygeost.
Café Fleuri serverer en brunchtallerken med bl.a. laks, røræg, chiagrød, boller, oste og pølser.
Her har du muligheden for at vælge en variant efter din smag. Café Fleuri serverer nemlig også en vegetarisk og vegansk variant, samt en med bobler og til børn.
Hos Mr. Torp kan du vælge mellem forskellige brunchtallerkner: ‘Luksus morgenmad’, ‘Vegetar morgenmad’ og en morgenmadstallerken.
Derudover serverer de en masse små forskellige retter, så du selv kan sammensæt din brunch. Eksempelvis, havregrød med æble og kanel, blødkogt æg, brød, oste, weinerbrød og meget mere.
Eydes brunchbuffet er åben fra mandag til fredag fra kl. 9.30 til 14:00 og lørdag til søndag fra kl. 9.00 til kl. 14:00.
Her finder du en bred vifte af klassiske brunchretter, herunder scrambled eggs, bunchpølser, brød, yoghurt, samt forskellige lune frokostretter og lidt sødt at slutte af med.
Café Kræz byder på 4 forskellige brunchtallerkner: Den klassike, med bl.a. brød, scrambled eggs, kartoffelrösti, hønsesalat, 2 slags oste og en lun kanelsnegl.
Den varierede, med bl.a. brød, tunsalat, røget laks med rygeostcreme, blåbæryoghurt og frugt.
Den vegetariske, med bl.a. vegansk grovbolle, kartoffelrösti, vaniljeskyr med friske blåbær, avokado med hytteost og hummus.
Den til børn består af brød med scrambled eggs, bacon, brunchpølse, frugt og en lun kanelsnegl.
Derudover serverer de en Croque Monsieur, Croque Madame og en morgenkomplet.
Mamma’s tilbyder et bredt udvalg af traditionel, italiensk kvalitet i form af forretter, pastaretter og pizzaer. Beliggende hele 4 steder i Odense, er Mamma’s let tilgængelig og tilbyder endda take away.
Beliggende i centrum af Odense, tilbyder Umashi lækker, japansk mad, lavet på friske råvarer. Herunder japas (japansk tapas), sushi, pokebowls og adskellige snack-anretninger som f.eks Katzu Kylling, Goyza og kartoffelrejer.
Chicago Burger serverer store amerikanskinspireret burgere, sides og milkshakes lavet fra bunden. Få f.eks en burger med cheddar-cheese tops, blåskimmelost, dobbelt bøffer og meget andet.
Hos Classic Curry laves traditionelle, hjemmelavet, indiske retter og naan. Retterne serveres med ris og kød, lige fra kylling til lam, oksekød og helt uden kød.
Heat the noodle bar i Odense serverer japanske nudelretter. Her får du både klassisk ramen, som er en suppe med ramennudler, æg og typisk kød, samt yakisoba som er stegte nudler, serveret med grøntsager og kød.
Stedet er perfekt til dig, som elsker det japanske køkken og samtidig ønsker en lidt anderledes aften ude.
Banjo’s grillbar i Odense C, er mere end en klassisk grillbar. Her kan du få alt fra en klassisk hotdog og burgere til frisksmurt smørrebrød og sandwiches. Derudover afholder de hyggelige små koncerter, med bl.a. John Mogensen Jam og Sussi og Drengene.
Hos Yazzy’s kan man få både hjemmetlavede pita, salater og lemonader. Deres pita og salater fås med eller uden kød og serveres altid med hjemmebagte pitabrød.
Niro Sushi byder på en masse godt fra det japanske køkken, især når det kommer til sushi. Uanset om du bestiller deres sushi eller wokretter, kan du være helt sikker på, at retterne er lavet med friske og velsmagende råvarer.
Vinderen af Odenses bedste restaurantoplevelse 2024 gik til, Det Glade Vanvid.
“Hver dag arbejder vi på at skabe en helt unik atmosfære i vores restaurant og vi gør os virkelig umage med konceptet Social Dining. For os er det helt essentielt at vores gæster får en unik oplevelse. Så at vinde prisen som Odenses bedste restaurantoplevelse er virkelig en kæmpe glæde og en dejlig anerkendelse til hele vores personale,” fortæller restaurantchefen, Ida.
Vinderen af Odenses bedste bager 2024 blev den populære bager, Baker boys.
“Vi er utroligt glade og taknemmelige for at blive anerkendt som Odenses bedste bager. Det er en glæde, som vi deler med vores fantastiske team og loyale kunder”, udtaler Jim fra Baker Boys.
Vinderen af Odenses bedste brunch 2024 blev den familieejede café Korn.
“Vi er så stolte og glade over at have vundet prisen som Odenses bedste brunch! Den flotte pokal, passer perfekt ind i vores café, og så glæder vi os bare til at servere endnu mere brunch,” fortæller Line fra Café Korn.
Vinderen af Odenses bedste take away 2024 blev den familieejede restaurant Mamma’s Pizzeria.
“Vi er meget glade og stolte over, at odenseanerne har stemt på os! Vi ser frem til at sende endnu flere take away ordrer afsted,” udtaler Dea fra MAMMA’S.