SMAGprisen: Nominerede til bedste restaurantoplevelse 2024

Kok & Vin
Kok & Vin
Kok & Vin, henter inspiration fra de bedste spisesteder i Paris og Lyon og råvarer fra egen baghave. Her har de fjernet alle forstyrrende elementer, både i serveringen og betjeningen.
Her tilbyder de 3-retters menuer, en ‘Tavlemenu’ og ‘Menu Classique’. Derudover har de også forskellige mindre og større retter A La Carte.


Restaurant Bacchus
Restaurant Bacchus
Hos Bacchus serverer de råvarer fra årstidens grønt, kød, fisk og skaldyr med smagsindtryk fra det franske køkken.
Her får du en aktuel Månedsmenu, hvor du kan vælge mellem 3-, 4-, 5-, 6-, 7- eller 8-retters. Her er der mulighed for vinmenu. Derudover har Bacchus også tre Aftenmenuer.


Goma

Restaurant HOS

Ribelli


Oluf Bagers Gård

Oluf Bagers Gård
Oluf Bagers Gård tilbyder dansk/nordisk mad med inspiration fra det franske køkken, i autentiske, rå omgivelser fra stedets oprindelige gang i 1500-tallet.
Her servere de en skiftende 9-retters menu, bestående af små lækre serveringer, velkomstdrink, 2 glas vin og vand med eller uden brus.

Sortebro Kro

Restaurant Aro
Restaurant Aro
Restaurant Aro vil byde gæsterne på overraskende madoplevelser gennem deres legende tilgang til madlavning. De stræber mod at være så selvforsynende, som sæsonen tillader.
Her kan du vælge mellem to menuer. ‘Lille ARO’ med 5 retter eller ‘Store ARO’ med 7 retter. Begge menuer er med snacks, bobler, vinmenu, kaffe og sødt.



