Foto: Burger Anarchys Facebook

Burger Anarchy: Gourmetburgere med attitude i Odense

Burger Anarchy har gjort det til sin mission at udfordre burgerkonventionerne og introducere odenseanerne for gourmetburgere med attitude. Hos Burger Anarchy er det ikke blot om at lave mad; det handler om at bryde regler og skabe noget unikt.

Oplev den udfordrende burger menu

burger
Foto: Burger Anarchys Facebook

Med en menu, der inkluderer alt fra veggieburgere lavet af rødbeder, svampe, løg, perlebyg og favabønner til glutenfri muligheder og et væld af loaded fries, understreget de, at de forstår at innovere og tilfredsstille enhver smag. Så uanset om du er til klassiske burgere eller noget mere eksperimentelt, er Burger Anarchy stedet for dig.

Gæsterne kan nyde godt af Burger Anarchys udfordrende menukort i deres madbod ved Storms Pakhus i Odense.

Læs mere om deres menukort her.

Bag om Burger Anarchy

Burger Anarchy
Foto: Storms Pakhus’ Facebook

Forgange år har festivalgæster ved HC Andersen Festivals, Magiske dage og Tinderbox kunne nyde godt af deres kreationer takket være deres lokale deltagelse.

Til trods for Burger Anarchys succes, tog de et valg i slutningen af året ved at lukke restauranten i november for at søge efter en ny og endnu bedre beliggenhed. Jagten på den perfekte lokation fortsætter, men én ting er sikker: Burgerfans venter spændt på, hvad de finder på næste gang.

Adresse: Lerchesgade 4, Storms Pakhus – 5000 Odense C