Den kendte restaurant, fra sociale medier, kommer til Odense. Bouillon åbner sit tredje spisested i hjertet af byen, og de har nu offentliggjort den præcise dato for, hvornår de åbner dørene til deres restaurant på Vestergade i Odense. Her får du god mad til priser, som alle kan være med på, uanset om du er studerende, eller om du bare gerne vil prøve noget nyt. Læs mere om restaurant Bouillon her.
Konceptet bag den kendte restaurant Bouillon i Odense
Denne lille restaurantkæde, der allerede har etableret sig i København og Aarhus, er kendt for at tilbyde god mad til overkommelige priser, inspireret af de klassiske parisiske bouilloner. Her kan du altså tage på restaurant, uden at sprænge budgettet.
Bouillon-konceptet blev introduceret i København af Torben Klitbo i september sidste år. Hans vision var at gøre restaurantoplevelser tilgængelige for alle, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Menuen byder på franske retter til billige priser
Køkkenet på Bouillon er klassisk fransk, med retter som rørt tatar, løgsuppe, andeconfit, steak frites, franske oste samt desserter som chokolademousse og creme brulé. Det særlige ved Bouillon er, at priserne holdes i bund takket være restaurantens størrelse og forventningen om mange gæster. Den billigste ret på menuen er en tomatsuppe, der koster kun 19 kr. Priserne på forretter spænder fra 19 til 47 kr, hovedretter fra 85 til 120 kr, og desserter fra 28 til 39 kr. En lille karaffel af husets vin koster mellem 49 og 54 kr.
Siden åbningen i København har Bouillon haft stor succes. Restauranten har i gennemsnit haft 700 gæster dagligt, og der har sjældent været en ledig plads. Det samme gælder for Bouillon i Aarhus, som åbnede i midten af marts i år.
Bouillon rammer Odense med deres koncept om ”stor oplevelse, lille regning”. På Bouillon får du en restaurantoplevelse med dug på bordet, tjener i uniform, rigtigt bestik og specialdesignede tallerkner – uden at det koster en formue.