Ny restaurant og bar i Odense: Rivalen åbner midt i byen

Odenses byliv får snart en spændende nyhed, når restaurant Rivalen åbner i det tidligere Flakhaven Bryggeri. Det er ægteparret Louise Bang Thomsen og Morten M. Bang, der står bag transformationen og glæder sig til at sætte deres præg på byens kulinariske scene.

Læs også om den nye restaurant på Odense Havn her. 

Ny restaurant i Odense – Rivalen åbner den 10. maj

Rivalen Odense
Foto: Rivalen

Med åbningsfesten den 10. maj, kun halvanden måned efter de overtog lokalet, er de klar til at byde gæster velkommen. De ønsker at udfordre det forudsigelige og kedelige ved at skabe en moderne restaurant, der om aftenen bliver til en cocktailbar med lækker mad og en stemningsfuld atmosfære.

Fredag og lørdag vil musikken spille lidt højere, og der vil være særlige events, som ikke findes andre steder i Odense. “Hvert eneste besøg skal byde på lidt ekstra”, lyder det fra Louise.

En anderledes oplevelse og en overraskende menu

Rivalen Odense
Foto: Rivalen

Rivalen tilbyder både frokost og aftensmad med et menukort, der vægter kvalitetsråvarer og godt håndværk. Her kan du nyde champagne, kaviar, cocktails og snacks i en afslappet og festlig atmosfære, hvor man aldrig helt ved, hvad der vil ske.

Menuen hos Rivalen er en overraskelse i sig selv, med en kombination af klassikere og luksuriøse indslag som østers og dansk rødgrød med fløde. Hver ret er udtænkt med kvalitet og lægger op til at kunne deles, hvilket gør dem ideelle til social dining.

“Vi vil ikke blot være endnu et spisested, men virkelig etablere os som en modig udfordrer, der ikke er bange for at prikke lidt til normerne”, afslutter Louise.

Rivalen i Odense åbner den 10. maj med en stor åbningsfest, og du kan allerede nu reservere bord. Rivalen sørger endda for et godt glas champagne til dig på dagen.

Læs mere om den kommende restaurant her. 

Adresse: Flakhaven 2B, 5000 Odense C.
Tidspunkt: Åbningsfest – fredag den 10. maj.