Druen & Bønnen, i hjertet af Odenses gågade, byder det nye år velkommen med en gastronomisk oplevelse. Fra d. 3.-6. og 16.-31. januar inviterer Druen & Bønnen på en eksklusiv 3-retters menu til kun 300 kr – og her får du deres fortolkning af de klassiske favoritter.
Læs også: Frokost på Restaurant Grønttorvet: Traditionel dansk mad i hyggelige rammer.
Menuen: Et smagsfuldt møde mellem tradition og innovation
Ved ankomst får du mulighed for at sammensætte din egen unikke 3-retters menu ved at vælge mellem forretter, hovedretter og desserter, herunder også ost.
Forretter:
Boller i Selleri: Høbagt selleri, svampepuré og brød-blanquette sauce (V).
Brændende Kærlighed: Karameliseret løg, løgpuré, røg, sylt, dehydreret rødbede, bacon og kartoffelchips.
Hovedretter:
Kogt Torsk i Sennepssovs: Serveret med rødbedestøv, syltede perleløg, skinkeolie og rævesovs.
Bøf med Løg: Akkompagneret af syltet rødbede, kirsebærglace, karameliseret løg og en kraftig fyldt sovs.
Dessert/Ost:
Øllebrød: En spændende kombination af appelsin, øl, rugbrød, vanilje og mørk chokolade.
Osten: Tre udvalgte oste fra køkkenet, serveret med sylt, sødt og sprødt.
Druen & Bønnen: En del af Odenses kulinariske scene
Druen & Bønnen har været en fast del af Odenses kulinariske scene siden 2005. Fra at være et populært frokostspisested, har stedet udviklet sig til en eftertragtet restaurant for både små og store arrangementer. Med en beliggenhed på Flakhaven kan du nyde både traditionelle dansk og fransk inspirerede retter.
Om dagen serverer Druen & Bønnen smørrebrød og lette retter, mens aftenen byder på tre forskellige menuer og enkelte retter, alle inspireret af det danske og franske køkken. Stedet er også kendt for sin udendørsservering, hvor du samtidig kan betragte Odenses rådhus og den imponerende domkirke.
Læs mere på Druen & Bønnens hjemmeside eller gør brug af januar tilbuddet lige her.
Bemærk: Tirsdag til torsdag er der mulighed for ankomst mellem 17.00-20.00. Fredag og lørdag er der mulighed for at komme mellem 17.00 – 17.30 eller 20.00 – 20.30.