Vi kan nu præsentere de 9 nominerede til årets bedste restaurantoplevelse i Odense! Disse udsøgte steder er fundet igennem vores brugeres forslag, og nu er det endnu en gang op til jer at afgøre, hvem der skal løbe med titlen.
Afstemningen er åben indtil den 15. april, så stem på dit favorit sted herunder, så du kan sikre at de løber med titlen.
SMAGprisen: Nominerede til bedste restaurantoplevelse 2024
Hos Det Glade Vanvid er udgangspunktet, at alt det man ikke vil undvære – er der & alt det man kun håber på – er en selvfølge.
Det Glade Vanvid har menuer efter sæsonen. Hver menu består af en appetizer, forret, hovedret, dessert og til slut kaffe og sødt. Derudover er der bl.a. bobler og alt du kan drikke af vin, øl, sodavand og vand.
Restaurant Aro vil byde gæsterne på overraskende madoplevelser gennem deres legende tilgang til madlavning. De stræber mod at være så selvforsynende, som sæsonen tillader.
Her kan du vælge mellem to menuer. ‘Lille ARO’ med 5 retter eller ‘Store ARO’ med 7 retter. Begge menuer er med snacks, bobler, vinmenu, kaffe og sødt.
Hos Bacchus serverer de råvarer fra årstidens grønt, kød, fisk og skaldyr med smagsindtryk fra det franske køkken.
Her får du en aktuel Månedsmenu, hvor du kan vælge mellem 3-, 4-, 5-, 6-, 7- eller 8-retters. Her er der mulighed for vinmenu. Derudover har Bacchus også tre Aftenmenuer.
Oluf Bagers Gård tilbyder dansk/nordisk mad med inspiration fra det franske køkken, i autentiske, rå omgivelser fra stedets oprindelige gang i 1500-tallet.
Her servere de en skiftende 9-retters menu, bestående af små lækre serveringer, velkomstdrink, 2 glas vin og vand med eller uden brus.
Restaurant HOS gør meget ud af at lave det hele fra bunden, af de lokale råvarer og hjemmedyrket grønt. De serverer hjemmelavet mad i hyggelige omgivelser.
De servere faste 3-6 retters menuer med mulighed for tilvalgsretter og vinmenu.
Kok & Vin, henter inspiration fra de bedste spisesteder i Paris og Lyon og råvarer fra egen baghave. Her har de fjernet alle forstyrrende elementer, både i serveringen og betjeningen.
Her tilbyder de 3-retters menuer, en ‘Tavlemenu’ og ‘Menu Classique’. Derudover har de også forskellige mindre og større retter A La Carte.
Goma er bygget omkring den traditionelle japanske serveringsstil, Omakase, som går ud på at små serveringer kommer løbende ud fra kokkens sammensatte menu og dine præferencer.
Oluf Bagers Gård tilbyder dansk/nordisk mad med inspiration fra det franske køkken, i autentiske, rå omgivelser fra stedets oprindelige gang i 1500-tallet. Læs mere her.
Goma er bygget omkring den traditionelle japanske serveringsstil, Omakase, som går ud på at små serveringer kommer løbende ud fra kokkens sammensatte menu og dine præferencer.
Kok & Vin, henter inspiration fra de bedste spisesteder i Paris og Lyon og råvarer fra egen baghave. Her har de fjernet alle forstyrrende elementer, både i serveringen og betjeningen.
Restaurant HOS gør meget ud af at lave det hele fra bunden, af de lokale råvarer og hjemmedyrket grønt. De serverer hjemmelavet mad i hyggelige omgivelser.
Ved Sortebro Kro får du klassisk mad fra lokale råvarer, mens du kan nyde bindingsværket, idyllen og romantikken af deres omgivelser.
Hos Bacchus serverer de råvarer fra årstidens grønt, kød, fisk og skaldyr med smagsindtryk fra det franske køkken.
Restaurant Aro vil byde gæsterne på overraskende madoplevelser gennem deres legende tilgang til madlavning. De stræber mod at være så selvforsynende, som sæsonen tillader.
Hos Det Glade Vanvid er udgangspunktet, at alt det man ikke vil undvære – er der & alt det man kun håber på – er en selvfølge.
Ribelli fortolker de italienske klassikere på nye måder. Her er to aftener aldrig ens.