Torsdag den 25. oktober klokken 18 lægger First Hotel Grand i Jernbanegade 18 hus til en fransk gourmetaften med Winemakers Dinner.
Er du vild med fransk mad og vin? Så har du nu muligheden for at komme til en særlig gourmetaften med fokus på det franske køkken og besøg fra en fransk vinmager. Det skriver Løgismose, som står bag arrangementet på First Hotel Grand.
Menuen er en femretters kreeret af den erfarne kok Per Hallundbæk, som er kendt fra blandt andet Falsled Kro, og aftenens franske gæst er Nicolas Mestre fra vinhuset Domaine Michelot.
På aftenen kan du sætte tænderne i syltet pighvar med persillecreme og små porrer efterfulgt af torsk med snegle-ragout, peberbacon og bagt fennikel. Herefter står den på kanin med sennepscreme og glaskål og derefter gratineret and fra Dombes ”Bourguignon” med nye løg og Karl Johan-aroma. Menuen sluttes af med Brie de Meaux med brioche, salater og trøffelvinaigrette.
Til maden får du naturligvis tilhørende vine fra Domaine Michelot, Kir Royale og snacks, kaffe og sødt samt vand under middagen. Du får det hele for 995 kroner per person, og du kan købe billet her.