Restaurant MARV

Yuzu-mayo og sorte hvidløg: Restaurant MARV er kommet godt fra land

Restaurant MARV åbnede den 15. oktober i Vestergade, og gæsterne har taget godt imod den eksperimenterende mad.

Måske har du besøgt den nye Restaurant MARV, der åbnede i Vestergade 75 i midten af oktober. MARV er en restaurant, hvor det klassiske køkken møder innovative ideer.

”Vi er generelt blevet taget rigtig godt imod i byen, og vi er godt besøgt, selvom vi ligger i en gård,” siger ejer og køkkenchef, Axel Jørgensen.

Lokale råvarer
På MARV har sæsonens råvarer stor betydning for menuen, og Axel Jørgensen bruger helst lokale eller danske råvarer.

”Rent madmæssigt prøver vi ting af og laver fortolkninger af kendte retter. Vi rammer nogle anderledes smage og teksturer og laver lidt om på tingene. Vores tatar er for eksempel grofthakket og vendt i sesamolie og serveret med en yuzumayo og mayo af fermenterede sorte hvidløg,” fortæller Axel Jørgensen.

Hver mandag til onsdag kan du få fire retter, tre glas vin og kaffe og sødt til 400 kroner. Derudover har MARV også et frokostkort, aften-a-la-carte, en tre- og fem-retters menu og en vinklub.

Har du fået lyst til at besøge Restaurant MARV, kan du læse mere om den her.