Foto: Rivalen

Dining Week på Fyn: 16 restauranter med menuer fra 250 kr.

Skal der ske noget særligt i efterårsferien? Hvorfor så ikke tage ud og spise lækker mad til billige penge, når Dining Week i Odense og rundt på Fyn afholdes i hele uge 42. Du kan bl.a. få 5-retters menuer for kun 350 kr. og hvis du vil pifte det mere op, en vinmenu for kun 350 kr! Hele 16 forskellige restauranter deltager i Dining Week og det er både i Odense og rundt på resten af Fyn. Læs om alle 16 restauranter lige her. Velbekomme!

Det er også snart julefrokost sæson, men hvor skal den holdes? Vi har samlet 12 fede og spændende steder, hvor du kan holde julefrokost!

8 restauranter der deltager til Dining Week i Odense

1. Restaurant mam

Dining week - Restaurant Mam
Foto: Restaurant Mam

Restaurant mam er kendt for sin moderne og bæredygtige tilgang til madlavning. Til Dining Week i Odense får du serveret en 3-retters menu, der tager dig med på en rejse gennem det nordiske køkken. Du får bl.a. sprød torsk med hummerbisque og ræskar, glaseret oksespidsbryst og en lun æbletærte til dessert. Det er også muligt at få en god velkomstdrink, hvis aftenen skal være lidt mere speciel.

Adresse: Jernbanegade 17, 5000 Odense.
Pris: 250 kr. pr. person.

2. Niro Sushi

Dining week Odense - Niro Sushi
Foto: Niro Sushi

Elsker du sushi? Så er Niro Sushi det perfekte valg! Under Dining Week serverer de en 5-retters menu fyldt med friske, veltilberedte sushiruller og japanske specialiteter. Du får tempurarejer, gyozaer, tangsalat, Japansk rejecocktail, en japansk inspireret dessert og sushi der kommer efter omakase-princippet, hvor kokken vælger for dig. Hertil kan du også vælge en vinmenu for kun 350 kr.

Adresse: Faaborgvej 10, 5250 Odense SV.
Pris: 350 kr. pr. person.

3. Hotel Knudsens Gaard (UDSOLGT)

Hotel Knudsens Gaard
Foto: Hotel Knudsens Gaard

Med sin charmerende gårdhave og historiske bygninger er Hotel Knudsens Gaard det perfekte sted at nyde en udsøgt 3-retters middag. Her består menuen af pasta i trøffelcreme med panchetta til forret, kalveculotte med glaserede løg til hovedret og til dessert, en klassisk æblegrød med æblerasp og vaniljeis. Denne populære restaurant er dog allerede udsolgt.

Adresse: Hunderupgade 2, 5230 Odense M.
Pris: 250 kr. pr. person.

4. Rivalen

Rivalen
Foto: Rivalen

Rivalen i hjertet af Odense tilbyder en 3-retters menu, hvor du til forret får rejer og sprøde salater vendt i lime og ingefær. Hovedretten består af langtidsstegt kalv, luftig kalvesauce med bagt græskar i hvidløg. Til dessert slutter du af med en tonkabønne panna cotta med kold solbærsuppe og tvebakker i brunet citronsmør. For kun 265 kr., kan du tilvælge en vinmenu eller hvis du mere er til en cocktail, så kan du vælge en cocktailmenu for kun 295 kr.

Adresse: Flakhaven 2B , 5000 Odense C.
Pris: 250 kr. pr. person.

5. Bordeaux

Dining week Odense - Bordeaux
Foto: Bordeaux

Bordeaux tilbyder en klassisk fransk 3-retters menu i hjertet af Odense. Du starter med en Luftig Vol au Vent med cremet svampesauce, herefter en saftig Stroganoff af okse serveret med silkeblødt kartoffelmos, løg og møre gulerødder. Til dessert sluttes der af med Lun Tarte Tatin med fløjlsblød vaniljeis.

Adresse: Nørregade 39, 5000 Odense C.
Pris: 250 kr. pr. person.

6. Mitchell’s

Dining week Odense - Mitchell's
Foto: Mitchell’s

Mitchell’s kombinerer afslappet atmosfære med velsmagende retter. Deres 3-retters menu er perfekt til en hyggelig aften i godt selskab. Her får du smørstegte kammuslinger til forret, Shepherd’s pie til hovedret og Pære Bella Hélène til dessert. Er du pescetar? Så er der også en menu til dig og for kun 209 kr., får du en vinmenu til retterne.

Adresse: Kongensgade 34, 5000 Odense C.
Pris: 250 kr. pr. person.

7. I Pupi Siciliani

I Pupi Siciliani
Foto: I Pupi Siciliani

Tag på en smagsrejse til Sicilien med I Pupi Siciliani, der til Dining Week i Odense serverer en 3-retters menu, der emmer af Italien. Forretten er bruschetta med tynde skiver af okse, ricotta med soltørrede tomater. Hovedretten er braiseret osso bucu med fondue af pecorino, polenta, ragu af bacon og parmesan. Til dessert er der panna cotta lavet på kakao med chokolade glace, crumble af ristede hasselnødder & amaretto.

Adresse: Vindegade 73, 5000 Odense C
Pris: 250 kr. pr. person.

8. Restaurant Amaro

Amaro
Foto: Amaro

Den sidste restaurant, der deltager i Dining Week i Odense er Amaro. De serverer en 5-serveringsmenu også som vegetarisk mulighed. Hertil kan du både få en stor og en lille vinmenu og en velkomstdrink, hvis du er til det. Menuen består bl.a. af crostini med kyllingeleverparfait, chips med Karl Johan svampemayo, rødbedegravad laks, ragù af braiseret kalv, grøn salat med vinaigrette og vanilje panna cotta til at slutte af på.

Adresse: Kongensgade 61, 5000 Odense C.
Pris: 350 kr. pr. person.

Læs alle 8 restauranter, der deltager i Dining Week i Odense og book dit bord.

8 restauranter der deltager til Dining Week rundt på Fyn

1. Gl. Brydegaard

 Gl. Brydegaard
Foto: Gl. Brydegaard

Dining Week fortsætter i den naturskønne landsby Haarby, hvor Gl. Brydegaard serverer en 3-retters middag med bagt græskarsuppe med syltet græskar, ristede græskarkerner & sprødt bacon. Ale-marineret filet af gris med jordskokkepuré og -chips til hovedret og Gårdens citrontrifli til dessert.

Adresse: Helnæsvej 4, 5683 Haarby
Pris: 250 kr. pr. person.

2. Bielers Gourmet

Dining week Odense - Bielers Gourmet
Foto: Bielers Gourmet

Bielers Gourmet i Otterup byder på en 3-retters menu med stegte tigerrejer serveret i en Beurre Blanc sauce med bagte tomater og urter til forret. Til hovedret er der helstegt oksefilet med rødvinssauce, pommes anna, peberrodsbagte rødbeder, gulerødspure og efterårets svampe. Desserten består af en chokoladetærte på mørdejsbund med chokoladeganache og mousse med deres egen amarenais, bær og tuille.

Adresse: Stadionvej 50, 5450 Otterup.
Pris: 250 kr. pr. person.

3. Magasingaarden

Magasingaarden
Foto: Magasingaarden

I Faaborgs idylliske rammer kan du nyde en 3-retters middag på Magasingaarden. Her serveres retter med fokus på det bedste fra fynske råvarer. Forretten består af rillette af laks med semidried tomater, hovedretten er kalvecuvette med efterårsgrønt, rosmarinstegte kartofler og rødvinsauce. Desserten byder på sydfynsk æblekompot med hjemmelavet vanilje is og sprød mandeltuile. Her er der også mulighed for en pescetarisk udgave og to forskellige vinmenuer.

Adresse: Torvet 17, 5600 Faaborg.
Pris: 250 kr. pr. person.

4. Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Dining week Odense - Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Foto: Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Nyd en smagfuld 3-retters middag ved vandet i smukke omgivelser på Storebælt Sinatur Hotel. Her venter en gastronomisk oplevelse i smukke rammer, hvor du både kan vælge mellem en almindelig menu og en vegetarisk. Den almindelige menu består bl.a. af rielette á hvid fisk, vild and, solbærbagte rødbeder og bagt chokolade ganache med kaffe iscreme og brændt hvid chokolade.

Adresse: Østerøvej 121, 5800 Nyborg.
Pris: 250 kr. pr. person.

5. Brobygårds Køkken

Brobygårds Køkken
Foto: Brobygårds Køkken

Denne hyggelige restaurant i landlige omgivelser i Broby byder på en 3-retters menu, hvor du kan forvente en kombination af klassiske retter og lokale ingredienser med en moderne twist. Her får du cremet Hokkaido græskarsuppe, braiseret kalv
med rødvinssauce og til sidst chokoladebrownie med cremet vanilje is og hindbærcoulis. Er du til vin, så kan du også tilføje en god vinmenu til menuen.

Adresse: Karlsbjergvej 39, 5672 Broby.
Pris: 250 kr. pr. person.

6. Restaurant Remisen

Restaurant Remisen
Foto: Restaurant Remisen

Hvis du er på udkig efter en ekstraordinær oplevelse, tilbyder Restaurant Remisen en 5-serveringsmenu, hvor du bl.a. får surdejsfocaccia med artiskokcreme, ceviche, beef Wellington, 3 danske oste serveret med ølsyltede nødder og en æblesorbet til sidst.

Adresse: Holmens Blvd. 11, 5800 Nyborg.
Pris: 350 kr. pr. person.

7. Restaurant Mast

Dining week Odense - Restaurant Mast
Foto: Restaurant Mast

Restaurant Mast tilbyder en udsøgt 5-serveringsmenu, hvor havets delikatesser er på menuen. Her får du marmoreret hvidfisk, røget laks med ristet græskar, syltet græskarpuré, cremet kalvetatar, langtidsstegt kalveryg og en lun sprød æbletærte. De byder også på en vegetarisk udgave, hvis du er til det.

Adresse: Havnegade 8c, 5500 Middelfart.
Pris: 350 kr. pr. person.

8. Sixtus Sinatur Hotel og Konference

Sixtus Sinatur Hotel og Konference
Foto: Sixtus Sinatur Hotel og Konference

Ved Middelfarts naturskønne kyst kan du nyde en dejlig 3-retters middag på Sixtus Sinatur Hotel. Du får bl.a. rødbedetatar med friterede kapers, saltede hasselnødder, sød sennepscreme og røget vesterhavsost. Hovedretten består af fritgående kylling med urtesouffle, sort hvidløg, syltede perleløg, kartoffelkompot og en luftig sauce. Til dessert er der en brownie med hengemte bær, saltede hasselnøde, fermenteret saft og øl tuille.

Adresse: Teglgårdvej 73, 5500 Middelfart.
Pris: 250 kr. pr. person.

Læs alle 8 restauranter, der deltager i Dining Week rundt på Fyn og book dit bord.