Foto: SALUTE's Facebook

Vinbar i Odense: 4 steder, hvor du kan nyde et godt glas vin

Odense er en stor by, hvor der er mange gode og spændende tilbud. Men hvilken vinbar i Odense skal man prøve, hvis vejret er godt og man vil have et godt glas vin med vennerne eller kæresten? Vi giver her et bud på 4 hyggelige vinbarer i Odense, hvor du kan nyde både vin og snacks.

Læs også: Espresso Houses nye morgenmadstilbud!

1. S’vineriet Vinapotek

S'vineriet vinapotek
Foto: S’vineriet Vinapoteks Facebook

S’vineriet Vinapotek, er en vinbar i Odense, hvor du får et bredt udvalg af forskellige vine. De bliver serveret af personalet, som ved noget om de forskellige produktionsmetoder og smagsnuancer. Til vin hører ofte også ost, så her er der også mulighed for at købe forskellige tapasretter og ost.

Du kan læse mere om S’vineriet Vinapotek her.

Adresse: Klaregade 34-36, 5000 Odense.

2. Kjær & Sommerfeldt

KJÆR & SOMMERFELDT Vinbar i odense

I de gamle banklokaler har Kjær & Sommerfeldt åbnet dørene til et hyggeligt vinunivers. Her finder du både en hyggelig vinbar i kælderen, hvor du kan slå dig ned og få et godt glas vin, mens en vinhandler guider dig til den helt rigtige vin. Du kan også booke en vinsmagning, hvor du bliver guidet gennem en række lækre vine.

Du kan læse mere om Kjær & Sommerfeldt her.

Adresse: Fisketovet 8, 5000 Odense.

3. SALUTE

Salute vinbar
Foto: SALUTE’s Facebook

SALUTE ligger i hjertet af Odense. Her har du mulighed for at vælge imellem 250 forskellige flasker vin, så der er noget for enhver smag. Hos SALUTE er der også mulighed for at få serveret lidt snacks; her lægger de vægt på gode leverandører – prøv deres luksusfiskebræt fra naturskånsomt fiskeri.

Du kan læse mere om SALUTE her.

Adresse: Overgade 25, kld., 5000 Odense.

4. Lalou Vinbar

Vinbar Odense
Foto: Lalou Vinbars Facebook

Lalou Vinbar i Odense, har cirka 300 forskellige vine, som du har mulighed for at smage. Her får du udelukkende europæiske vine, og her kan deres sommelier guide dig gennem de mange flasker, hvor du både kan finde klassiske og moderne vine.

Du kan læse mere om Lalou vinbar her.

Adresse: Klaregade 3, 5000 Odense.