Foto: Seafoodfestival.dk

Seafood Festival på Fyn: 5 lækre fynske restauranter med seafood

Fra den 17. til den 26. maj 2024 kan du være med til Seafood Festival på Fyn, en begivenhed dedikeret til at udforske den al godt fra havet. Med mere end 50 restauranter og spisesteder på tværs af landet, sætter festivalen fokus på de maritime delikatesser.

Det er firmaet Madbillet, der står bag festivalen, de samme som arrangerer Dining Week. Fra langbordsmiddage til pop-up restauranter og specialdesignede tre-retters menuer, giver festivalen besøgende mulighed for at dykke ned i en verden af fisk og skaldyr.

Måske du er glad for et godt glas rosé? Så læs mere om Roséløb i Odense lige her!

De fynske restauranter til Seafood Festival på Fyn

Seafood Festival på Fyn byder på 5 lækre restauranter. Her kan du få to forskellige menuer: Seafood Menu til 285 kr. eller Luksus Seafood Menu til 556 kr. Her har du i løbet af de ti dage, mulighed for at besøge en eller flere af de fynske restauranter, og nyde godt af deres lækre seafood udvalg. Læs mere om restauranter her:

Seafood Festival - Restaurant Kratholm
Foto: Seafoodfestival.dk

Oplev en fusion af klassiske og moderne retter i deres selskabsrestaurant. Tre-retters for 259 kr. + 26 kr. i gebyr:

  1. Rejecocktail anno 2024: En frisk twist på den klassiske forret med rejer, hummer, tomat, og sprødt.
  2. Bagt torsk: Serveret med muslingesauce, bladselleri og urter.
  3. Rabardessert: Rabarber og hvid chokolade med crumble og lime.
Seafood Festival - Bistro Le Clos
Foto: Seafoodfestival.dk

Besøg bistro Le Clos for en autentisk fransk bistrooplevelse, hvor de fejrer havets skatte i afslappede og hyggelige omgivelser. Nyd et luksuriøst skaldyrsfad til 259 kr. + 26 kr. i gebyr, der inkluderer:

  • Blåmuslinger
  • Pil-selv-rejer
  • Krabbekløer
  • Jomfruhummer Serveret med tatar sauce og surdejsbrød.
Grand's Fiskerestaurant
Foto: Seafoodfestival.dk

Få en spiseoplevelse med fokus på de bedste lokale råvarer og frisk fisk og skaldyr fra danske farvande. Nyd en eksklusiv fire-retters luksusmenu til 530 kr. + 26 kr. i gebyr:

  1. Kammusling og friskrevet trøffel: Ristet kammusling med asparges sifon, syltede danske asparges, friskrevet trøffel, og sprød tang kiks.
  2. Rømørejer og tomatconsommé: Tomatconsommé med små rejer fra Rømø, agurketatar, syrlige løg, spicy dildolie, og sprød blæretang.
  3. Helleflynder og danske asparges: Smørbagt helleflynder på cremet persille, smørdampede danske asparges, gulerødder med top, og luftig sauce hollandaise.
  4. Citrus og yoghurt: Citrus sponge cake med citrus curd, brændt marengs, yoghurt iscreme, kandiseret citrusskal, og sprød birkes tuille.
Seafood Festival - Brobygårds Køkken
Foto: Seafoodfestival.dk

Oplev de bedste forårsråvarer fra både jord og hav på Brobygård. Tilbyd dig selv en smagsoplevese med deres forårsmenu til 259 kr. + 26 kr. i gebyr:

  1. Forret: Hvide asparges fra Knabegården og fjordrejer serveret med lun hollandaise sauce, rugcrouton og krydderurter.
  2. Hovedret: Brødstegt torsk ledsaget af grillede grønne asparges, ramsløg, hvidvinsauce og nye små dildkartofler.
  3. Dessert: Fynske rabarber i mandeltærte med havesyre-vanille iscreme.
Seafood Festival - Restaurant Mast
Foto: Seafoodfestival.dk

MAST er en franskinspireret perle beliggende på Kulturøen i Middelfart, med betagende udsigt over Lillebælt. Tilbyd dig selv en gastronomisk oplevelse med deres luksus Seafood Menu for 530 kr. + 26 kr. i gebyr, der inkluderer:

  • Skaldyrsfad: En overdådig servering af dildkogt 1/2 hummer, jomfruhummer, østers, krabbeklør, blåmuslinger, røde krebs og søkogte rejer. Akkompagneret af aioli, ramsløgs- og hummermayo.
  • Tilbehør: Foccaciabrød og smør til at fuldende måltidet.

Du kan allerede nu booke bord til de eller den restaurant du gerne vil besøge til Seafood festival på Fyn. Læs meget om dem på Seafoodfestival.dk.