Fra den 17. til den 26. maj 2024 kan du være med til Seafood Festival på Fyn, en begivenhed dedikeret til at udforske den al godt fra havet. Med mere end 50 restauranter og spisesteder på tværs af landet, sætter festivalen fokus på de maritime delikatesser.
Det er firmaet Madbillet, der står bag festivalen, de samme som arrangerer Dining Week. Fra langbordsmiddage til pop-up restauranter og specialdesignede tre-retters menuer, giver festivalen besøgende mulighed for at dykke ned i en verden af fisk og skaldyr.
Måske du er glad for et godt glas rosé? Så læs mere om Roséløb i Odense lige her!
De fynske restauranter til Seafood Festival på Fyn
Seafood Festival på Fyn byder på 5 lækre restauranter. Her kan du få to forskellige menuer: Seafood Menu til 285 kr. eller Luksus Seafood Menu til 556 kr. Her har du i løbet af de ti dage, mulighed for at besøge en eller flere af de fynske restauranter, og nyde godt af deres lækre seafood udvalg. Læs mere om restauranter her:
Restaurant Kratholm
Oplev en fusion af klassiske og moderne retter i deres selskabsrestaurant. Tre-retters for 259 kr. + 26 kr. i gebyr:
- Rejecocktail anno 2024: En frisk twist på den klassiske forret med rejer, hummer, tomat, og sprødt.
- Bagt torsk: Serveret med muslingesauce, bladselleri og urter.
- Rabardessert: Rabarber og hvid chokolade med crumble og lime.
Bistro Le Clos
Besøg bistro Le Clos for en autentisk fransk bistrooplevelse, hvor de fejrer havets skatte i afslappede og hyggelige omgivelser. Nyd et luksuriøst skaldyrsfad til 259 kr. + 26 kr. i gebyr, der inkluderer:
- Blåmuslinger
- Pil-selv-rejer
- Krabbekløer
- Jomfruhummer Serveret med tatar sauce og surdejsbrød.