Foto: Grønttorvets Facebook

Restaurant Grønttorvet med nyt koncept i februar: Tirsdags Tilbud

Beliggende i den gamle del af Odense finder du Restaurant Grønttorvet, et sted med historie og traditioner, hvor madglæde og hygge har været en konstant gennem tiden. Her finder du en passion for god dansk mad, lavet med kærlighed og de bedste råvarer. Deres Tirsdags Tilbud i februar er en invitation til at opleve den klassiske stegte flæsk, de berømte tarteletter og den lækre vægtergryde.

Mangler du en god bager i Odense? Så læs mere om denne nye surdejsbager!

Grønttorvet
Foto: Grønttorvets Facebook

Tirsdags Tilbud ad libitum

Hver tirsdag aften, i februar måned, fra kl. 17:00 til 20:30 kan du nyde godt af deres ad libitum-menu, der serverer lækre, varme retter og smagsoplevelser.

Stegt flæsk – 169 kr.

D. 6/2 – 2024, serveres der en dansk klassiker, der aldrig går af mode. De serverer sprødt stegt flæsk med hvide kartofler, persillesauce og saftige rødbeder.

Æggekage – 139 kr.

D. 13/2 – 2024, står menuen på en perfekt kombination af smag og tekstur. Deres æggekage er lavet med røget spæk, agurk, saftige tomater, frisk purløg og akkompagneres af sennep, syltede rødbeder og velsmagende rugbrød.

Grønttorvets berømte tarteletter – 119 kr.

D. 20/2 – 2024, kan du opleve deres berømte tarteletter. Den sprøde butterdejsskal omfavner en fyldig blanding af cremet høns i asparges.

Vægtergryde – 169 kr.

D. 27/2 – 2024, afrunder de februar med en smagfuld vægtergryde. Denne gryderet indeholder mørt oksekød og saftige slagterpølser, toppet med sprødt bacon, saftige løg og delikate svampe. Vælg mellem pommes frites eller kartoffelmos som tilbehør.

Grønttorvet Tirsdag Tilbud
Foto: Grønttorvets Facebook

Tirsdags tilbudene er en fantastisk mulighed for at udforske og nyde de forskellige velkendte favoritter. Men husk, at tilbuddene kun gælder tirsdage i februar, så reservér dit bord lige her.