Nytårsmenu i Odense: Vores guide til årets lækreste nytårsmenuer

OBS! Nogle af stederne har betalt for at indgå i artiklen med deres nytårsmenu.

Tiden flyver afsted, og inden vi har set os omkring, har vi passeret julen og årets nytårsmenu står for døren. Du kan dog hjælpe dig selv godt på vej allerede nu ved at begynde at overveje, hvad nytårsmenuen skal bestå af – skal du selv stå og kokkerere i køkkenet, eller skal du have fingrene i en af de mange lækre nytårsmenuer, der er at vælge imellem?

Læs med her og få vores guide til årets lækreste nytårsmenuer I Odense. Hvis du er heldig, kan du sætte flueben ved nytårsmenuen allerede inden jul.

Èn ting er menuen til nytår. Hvad med 1. januar? Der er ikke mange som orker at stå i køkkenet den dag – men bare rolig. Vi har lavet en guide med den bedste take away i Odense, og vi er sikre på, at der nok skulle være en ting eller to der kunne friste.

 

DiningSix – Få mere tid til nytårsfesten

DiningSix nytår
Foto: DiningSix

For andet år i træk sørger DiningSix for, at fynboerne kan komme smagfuldt ind i det nye år uden at skulle bruge flere timer i køkkenet. De garvede restauratører har kreeret en tre-retters nytårsmenu i særklasse og en udførlig guide til tilberedning og anretning, så du er i gode hænder og roligt kan nyde årets sidste aften med dem, du holder af. Menuen fås også i en vegetarisk udgave, så der er noget for enhver smag.

Kuvertpris: 3 retter for 325 kr.
Afhentningsadresse: Petersmindevej 1e, 5000 Odense
Afhentning: 31. december kl. 12.00-14.00
Hvordan: Bestil nytårsmenuen her. 

Møllekroen – den inkluderende nytårsmenu

Nytårsgastronomi fra Møllekroen 2023 Odense
Foto: Møllekroen

Møllekroen byder på en nytårsmenu, hvor du endda har mulighed for at vælge om det skal være uden fisk eller kød og om den skal være gluten- eller laktosefri. Selve menuen består af starters, en forret, hovedret og dessert.

Som starters får du kammusling med æble og skalle, laks med fennikel og belinis og profiteroles med comté og enten coppa eller trøffelpølse. Forretten byder på torsk med porreaske, skorpe, palmekål, porre tomat og safran samt baguettes. Til hovedretten er der Herreford kvæg med kartoffel, pancetta, courget, selleri, rødbede, mandel, gastrik og glace. Til sidst byder desserten på golden chokolade med solbær, kakao, citrus, hasselnødder, coulis og champagneperler.

Menuen koster 500 kroner pr. person. Desuden er det muligt at tilkøbe kransekage og vin.

Læs mere om menuen her.

Kuvertpris: 500 kr. for 4 retter
Afhentningsadresse: Brolandvej 7, 5320 Agedrup
Afhentning: 31. december, kl. 10.00 – 13.00
Hvordan: Bestil Møllekroens menu her.

Tarup Gamle Mejeri – lækker nytårsmenu by Pasfall

Nytårsgourmet fra Tarup Gamle Mejeri 2023 Odense
Foto: Tarup Gamle Mejeris hjemmeside

Hos Taurp Gamle Mejeri kan du bestille en lækker 5-retters nytårsmenu by Pasfall. Denne menu består af to forretter: en med koldrøget laks, rygeost, rugbrøds chips, urtesalat og citronperler og en med jordskokkesuppe og -chips, kuller og bagte æbler. Til hovedret er der tournedos med bagt selleri, stegte svampe, trøffelsauce og bagte kartofler med timian og rosmarin. Til sidst byder menuen først på lidt vesterhavsost med knækbrød og abrikos kompot. Derefter en tærte med nougat og chokoladeganache, hertil en kirsebær/appelsin kompot og krystalliseret hvid chokolade.

Menuen koster 395 kroner pr. person. Desuden er det muligt at tilkøbe natmad bestående af gullasch suppe og en kransekage.

Læs mere om menuen her.

Kuvertpris: 395 kr. for 5 retter
Afhentningsadresse: Thulevej 6, 5210 Odense NV
Afhentning: 31. december, kl. 09.00 – 13.00
Bestil senest: 27/12 2023, kl. 12
Hvordan: Bestil Tarup Gamle Mejeris menu her.

Niro Sushi – en japansk nytårsmenu

Nytårssushi fra Niro Sush Odense
Foto: Niro Sushi

Hos Niro Sushi kan du sammensætte din helt egen nytårsmenu. Restauranten tilbyder selvfølgelig de klassiske varianter af sushi, uramaki, hosomaki, kaburimaki, futomaki og nigiri. Derudover kan du også få starters som tempurarejer, gyozaer og forårsruller – og varme ris- og nuddelretter med bl.a. kylling eller oksekød.

Er I 4 personer, som ønsker sig en god omgang sushi til at fejre nytåret på? Så er Makasero-menuen noget for jer. Menuen indeholder 64 stykker sushi og starters. Herunder 12 stk. hosomaki, 16 stk. uramaki, 8 stk. kaburimaki, 12 stk. futomaki, 8 stk. nigiri og 8 tempurarejer.

Menu pris: 645 kr. for 64 stk.
Afhentningsadresse: Faaborgvej 10, 5250 Odense SV
Afhentning: 31. december, kl. 11.00-15.00
Bestil senest: 30/12 2023
Hvordan: Bestil din Niro Sushi menu her.

Restaurant Værdsat – et klassisk, skandinavisk nytår

Skandinavisk Nytårsgastronomi fra Restaurant Værdsat Odense
Foto: Restaurant Værdsats facebook

Restaurant Værdsat er en skandinavisk restaurant, der har sammensat en lækker, klassisk nytårsmenu.

Menuen består af 4 serveringer, der indeholder forret, hovedret, dessert og en petit four. Her kan du glæde dig til en ballotine af torsk med kærnemælkssauce, oksemørbrad med pommes anna, rødvinsglace, svampe og gulerodspuré, en nytårskage med mandler, crumble, bær og hvid chokolade og til sidst slutte af med en god klassisk kransekage.

Læs om menuen her.

Kuvertpris: 345 kr. for 4 retter.
Afhentningsadresse: Brogårdsvej 90, 5260 Odense
Afhentning: 30. december, kl. 10:00 – 18:00
Hvordan: Bestil Restaurant værdsats menu her.

Gordon Sushi – cocktails på menuen

Nytårssushi og Asiatiske Cocktails fra Restaurant Gordon Sushi i Odense
Foto: Restaurant Gordon Facebook

Restaurant Gordon Sushi tilbyder dig lækker sushi til din nytårsaften. Her har du mulighed for at bestille alt, som de har på menukortet. Gordon Sushi har alt fra vegetar menuer, til klassiske sushi menuer, poke bowls og starters. Vær opmærksom på, at de varme starters sendes med kolde og skal varmes op inden servering.

Derudover har de sammensat en asiastisk cocktail menu til dig, der ønsker et alternativ til vin. Menuen består af tre udvalgte cocktails, der passer til deres mad eller til nytårsfesten bagefter. Samlede pris for 3 stk pr. person er 249 kr., med en bestilling på min. 2 kuverter. Det eneste du skal sørge for, er glas, isterninger og at shake cocktailen.

Første drink: Kyoto Smash med Vodka – Sake – Grape – Citron – Mynte -Sukker – Chili.
Anden drink: Gaigin med Gin – Citrongræs – Kefir lime – Lime – Sukker.
Tredje drink: Japansk Orkidee med Vodka – Sake – Lychee – Fersken – Lime – Sukker.

Kuvertpris: 249 kr. for 3 udvalgte cocktails.
Afhentningsadresse: Læssøegade 1, 5000 Odense C
Afhentning: 31. december, kl. 12:00 – 15:00
Hvordan: Bestil Gorden Sushis menu her eller på tlf: 82825000

Restaurant Vår – nyfortolkning af klassikeren

Nytårsgourmet fra Restaurant Vår i Odense
Foto: Restaurant Vårs facebook

Hos Restaurant Vår disker de op med 4 smagfulde og skønne retter, som der kan serveres uden, at du skal stresse i køkkenet.

I menuen får du blandt andet syltet knoldselleri, ballotine på jomfruhummer, jomfruhummerbisque, torsk med rødbede og karamelliseret sauce, oksefillet med kartoffelcreme og oksesauce med trøffel og tomater – og til den søde tand er der bær med kærnemælksparfait, hyldeblomst, henkogte bær og havesyre.

Tryk her for at læse mere samt bestille din menu.

Kuvertpris: 495 kr. for 4 retter.
Afhentningsadresse: Asylgade 7, 5000 Odense C
Afhentning: 31. december, fra kl.12.00
Hvordan: Bestil Restaurant Vårs menu her.

Styrbæks – en nytårsmenu for sanserne

Styrbæks Nytårsmenu Odense 2023
Foto: Styrbæks hjemmeside

Styrbæks har sørget for en 5-retters menu, der nærmest kun kræver anretning.

Menuen består af en lille starter i form af en VildtPie med fasan. Herefter kammusling med torsk, spinat, creme og brød. En servering bestående af laks med tatki-sauce, ingefær-romanesco, tempura gulerod, knust reje og wasabi-creme. En med oksemørbrad, kartoffel-hokaido-croûtons, velfærds-foigras, kalve portvins glace og sukkerærte-skud. Til sidst en savarin med saltkaramel, hvid chokolade, Melon i Marc de Bourgogne og brombær balsamico.

Læs og se menuen her.

Kuvertpris: 495 kr. for 5 retter.
Afhentningsadresse: Slettensvej 223, 5270 Odense N
Afhentning: 31. december, kl. 10:00 – 16:00
Hvordan: Bestil Styrbæks menu her.

Slagteren I Rosengårdcenteret – et nytår med friske råvarer

Friske råvarer - Nytårsmenu fra Slagteren i Rosengårdcenteret Odense
Foto: Slagteren i Rosengårdcenteret

Slagteren I Rosengårdcenteret byder på en 3-retters nytårsmenu, hvor der er fokus på de friske råvarer. De har sammensat en menu, som der gør det nemt for dig af forberede til dig og dine gæster.

Menuen består af en forret, hovedret og dessert. Til forret får du rørt laksetatar med kapers, avokadocreme, dildolie og rugbrødschips. Hovedretten består af oksehøjrebsbøf med gratineret kartoffel, tomat og mozzarella, bønner med sesam og bacon, balsamicoglaseret rødbeder og en trøffelbearnaise. Til sidst en dessert-tapas med tre forskellige varianter af mazarinkager: en med saltkaramelcrunch og chokoladesmørcreme, en med appelsincreme og kokosmarengs samt en med mørk chokoladecrunch og hindbærsmørcreme.

Kuvertpris: 325 kr. for 3 retter.
Afhentningsadresse: Ørbækvej 75, gul gade, 5220 Odense SØ.
Afhentning: 31. december kl. 09.00-13.30
Bestil senest: 28/12 2023
Hvordan: Bestil din menu fra Slagteren I Rosengårdcenteret her.

Allerede nu er der åbent for bestilling til alle menuerne.

Nytårsguide 2023

Se alle