Foto: Storms Pakhus

Ny madbod hos Storms Pakhus: Tysk street-döner midt i Odense

Kender du til den tyske berliner-udgave af en döner kebab? Snart kan du i hvert fald prøve döner kebab hos Storms Pakhus i Odense. En ny madbod, ved navn Döner Kartell, åbner i starten af juni – og det er noget, du skal glæde dig til!

Læs også om den nye spændende vinbar i Odense centrum: Vinola Vinbar.

Hvad er en tysk döner kebab?

Hvis du aldrig har oplevet smagen af en ægte berliner döner kebab, så har du noget at se frem til. På mange måder svarer den til en hotdog, for os danskere. Det er en populær tysk street food, der er fyldt med grillet döner fra rotisserie, syltet rødkål og naturligvis serveret i et flatbrot, som er et tyrkisk brød.

Bagom den nye street food döner-bod i Odense

Döner Kartell Storms Pakhus Odense (3)
Foto: Storms Pakhus
Med 20 års erfaring fra restaurationsbranchen, er det Mike Sepehr, der står bag den nyeste madbod hos Storms Pakhus. Med sin oprindelse fra Iran og bopæl i blandt andet Tyskland, Sverige og Malaysia, kom han til Danmark og gik på jagt efter en god döner kebab – dog uden held, fortæller Storms Pakhus på deres Facebookside.

Det gjorde, at Mike ville introducere den populære tyske döner for Odense! Madboden vil være et spændende nyt tiltag hos Storms Pakhus og et sted, hvor folk kan opleve en autentisk smag af Berlin lige midt i Odense.

Döner Kartell åbner i starten af juni – eller når ombygningen er færdig. Så hold godt øje med Storms Pakhus’ Facebookside eller kig forbi og smag på en af de mange andre madoplevelser, de byder på.