Foto: Vinola Vinbars Instagram

Vinola Vinbar: Ny spændende vinbar indtager Odense centrum

Odense bliver snart rigere på vinoplevelser. Vinola Vinbar er navnet på det nyeste tiltag, der er placeret i Kongensgade 19, lige i hjertet af Odense. Den 1. maj er baren klar til at åbne dørene og byde velkommen til vinentusiaster og nysgerrige sjæle.

Læs om Odense Streetfood Festival, der sker fra d. 21.-23. juni!

Vinola Vinbar er en vinbar for alle i Odense

Vinola Vinbar Odense
Foto: Vinola Vinbars Instagram

Vinola Vinbar har en ambition om at skabe en inkluderende atmosfære: “Vores mål er at skabe en vinbar med plads til alle,” fortæller de på Instagram. Vinbaren vil byde på et bredt vinkort, som særligt vil fremhæve kvalitetsvine fra små producenter, der har en historie at fortælle.

Her tilbyder de også mere end bare vin. Du kan nyde et udvalg af oste og charcuteri, perfekt afstemt til vinmenuen. Baren vil have både indendørs og udendørs servering, så du også kan nyde deres vin under åben himmel eller i det hyggelige indendørs miljø. Derudover har de anskaffet sig Spiegelau-vinglas, så at hver vin kommer til sin ret.

Åbningsdagen midt i Odense centrum

Vinola Vinbar Odense
Foto: Vinola Vinbars Instagram

Det er Frederik Overgaard Kondrup og Casper Kondrup der står bag den nye vinbar i Odense og deres team har arbejdet hårdt for at få alt klar til åbningen. Med forhåbentligt godt vejr, kan du nyde et godt glas vin, om end du er til hvid, rød eller rosé, både indendørs og udendørs.

Med åbningen lige rundt om hjørnet er der alle grunde til at glæde sig til den 1. maj, hvor dørene åbnes for første gang. De tilbyder endda et gratis glas bobler når de åbner kl. 12. Så tag din ven eller kæreste med under armen og tjek den nyeste vinbar i Odense ud!

Læs mere på deres Instagram her.
Adresse: Kongensgade 19 – 5000 Odense C.