Moe’s Taco: Genåbner i nye lokaler midt i Odense

Efter at have lukket madboden i Storms Pakhus, flytter Moe’s Taco ind i nye lokaler på Vestergade 96 i Odense, tidligere hjem for Wok2Go. Ejer, Joshua Moe, har altid drømt om at åbne i Vestergade, og i slutningen af april, rykker Moe’s Taco fra Læssøegade 5 til Vestergade 96.

Læs også om Gyros Heroes, der åbner ny restaurant i Rosengårdcenteret.

Menukortet hos Moe’s Taco i Odense

Moe's Taco
Foto: Moe’s Tacos Facebook

Moe’s Taco er kendt for sit udvalg af mexicanske specialiteter, som burritos, tacos og nachos. Derudover finder du Buffalo Chicken Burrito – en ny kreation, der kombinerer sprød buffalo kylling med signaturdressing, crispy fries, guacamole, salat og pico de Gallo. Hvis du foretrækker oksekød, har de også en Birria Burrito med langtidsbraiseret oksekød, ris, creme fraiche, og friskt tilbehør.

I menuen finder du også en Hole Mole Burrito med kylling i mole-sauce, og en Ultimate Pride Burrito med både oksekød og pulled pork. Tacos tilbydes i forskellige kombinationer, hvor du får 3 birria tacos plus chips, og et udvalg af combos der sikrer noget for enhver smag.

Ikke nok med det, tilbyder Moe’s Taco også Loaded Nachos, Loaded Buffalo Chicken Fries eller Standard Nachos for dem, der søger en snack til at dele.

Flytter til en eftertragtet lokation i slut april

Odense C

Moe’s Tacos nye lokation på Vestergade er en del af byen, hvor der sker mere og mere. Så sæt kryds i kalderen, tag en ven eller veninde med og besøg Moe’s Taco i Odense til lækker mexikansk mad, når de åbner den nye restaurant i slutningen af april måned.

Se deres menukort her.