Foto: Nao Sushis Facebook

Nao Sushi i Odense: En 2-etagers sushirestaurant midt i Odense

Nao Sushi i Odense, er den seneste tilføjelse til byens række af sushirestauranter. Nao Sushi byder på en spiseoplevelse, hvor kvalitet og gæstfrihed står i centrum med et moderne twist på traditionel japansk. Efter en succesfuld åbningsweekend i uge 10, kan du nu nyde godt af denne nye tilføjelse midt i Odense centrum.

Læs også om Odenses nye 5 km roséløb i samarbejde med Rosé Festival Odense og HCA Marathon. 

Nao Sushi i Odense byder på ærlighed og ekspertise i hver bid

Nao Sushi indretning
Foto: Nao Sushis Facebook

“Nao”, der betyder “ærlig” på japansk, afspejler restaurantens kerneværdier. Med over 30 års samlet erfaring, bringer Nao Sushi’s team af kokkeviden og passion til bordet. Du kan forvente en oplevelse, hvor det traditionelle møder det moderne.

Sushi ad libitum koncept

Nao Sushi
Foto: Nao Sushis Facebook

Nao Sushi i Odense tilbyder selvfølgelig også et ad libitum-koncept. For en fast pris kan du nyde ubegrænset sushi og drikkevarer inden for en periode på 2,5 time. Med åbningstider, der strækker sig fra eftermiddag til sen aften, tilbyder de fleksibilitet og frihed for både hverdagsmiddage og særlige lejligheder.

Mere end bare sushi

Udover ad libitum konceptet, har Nao Sushi også et bredt udvalg af sushiruller, nigiri og rispapir, kolde og varme forretter samt et udvalg af desserter. For dem, der ønsker at supplere deres måltid med noget at drikke, tilbyder restauranten også et udvalg af sodavand, øl, vine, bobler samt kaffe og te til en all-inclusive pris.

Priser:
259 kr. pr. person for ad libitum.
399 kr. pr. person for ad libitum med fri drikkevarer.

Læs mere om Nao Sushis ad libitum her.