Foto: Gyros Heroes Facebook

Gyros Heroes i Odense: Åbner ny restaurant i Rosengårdcenteret

Hvis du også elsker det græske køkken, så er der gode nyheder til dig! Gyros Heroes, som er kendt fra Storms Pakhus, åbner i Rosengårdcenteret, og du kan godt glæde dig!

Læs også: Frokost i Odense til under 100 kr

Gyros Heroes åbner i Rosengårdcenteret

Gyros Heroes Storms pakhus
Foto: Gyros Heroes’ Facebook

Gyros Heroes blev kendt i Odense for cirka 2,5 år siden, da de åbnede en madbod i Storms Pakhus. Nu udvider de med en restaurant i Rosengårdcenteret, hvor der vil være plads til cirka 50 siddende gæster. Menukortet vil dog ikke være helt det samme. Når de åbner i Food Avenue, vil menukortet nemlig blive udvidet, men hvad der præcis vil blive tilføjet, vides dog ikke. Dog kan du læse meget mere om deres lækre menu her.

Menukortet byder på kylling, svinekød, sprød halloumi eller feta

Gyro Trio 

Gyros Heroes
Foto: Gyros Heroes’ Facebook

Hvis du har lidt svært ved at beslutte dig og gerne vil prøve lidt af det hele, så er dette lige noget for dig! Her får du 3 stk. mini Gyros, som består af en med kylling, en med svinekød og en med sprød halloumi. De alle tre serveres med tomater, rødløg, hjemmelavet tzatziki og deres signaturdressing

Pris: 139 kr.

Gyros Combo

Gyros Heroes
Foto: Gyros Heroes’ Facebook

Her kan du vælge imellem kylling, svinekød, halloumi eller feta. Serveres med tzatziki, tomater, rødløg, fries og signaturdressing i et græsk fladbrød. Hertil får du pommes og mayo.

Pris: 125 kr.

The Plate

Gyros Heroes
Foto: Gyros Heroes’ Facebook

Hvis du gerne vil smage lidt af hvert, så er dette helt klart en anbefaling. Få den med enten kylling, svinekød, sprød halloumi eller feta. Hertil serveres den med pommes, græsk salat, tzatziki, deres signaturdressing og fladbrød.

Pris: 179 kr.

Udover det, serverer de en masse andet, som du kan læse mere om her.