SMAGprisen 2024: Vinderen af Odenses bedste restaurantoplevelse er fundet!

Efter en spændende afstemning og konkurrence, er vinderen af titlen som Odenses bedste restaurantoplevelse endelig fundet. Nu er tiden inde til at afsløre, hvilken restaurant, der har formået at imponere kunderne med deres koncept.

Der skal derfor lyde et kæmpe tillykke til byens bedste restaurantoplevelse 2024: Det Glade Vanvid!

Næste afstemning er “Bedste burger 2024” stem her. 

Det Glade Vanvid – vinderen af Odenses bedste restaurantoplevelse

Restaurantoplevelse vinder - det glade vanvid

“Hver dag arbejder vi på at skabe en helt unik atmosfære i vores restaurant og vi gør os virkelig umage med konceptet Social Dining. For os er det helt essentielt at vores gæster får en unik oplevelse. Så at vinde prisen som Odenses bedste restaurantoplevelse er virkelig en kæmpe glæde og en dejlig anerkendelse til hele vores personale,” fortæller restaurantchefen, Ida, fra Det Glade Vanvid.

Det Glade Vanvid er en restaurant midt i Odense, der har budt Odenseanerne på helt anderledes restaurantkoncept i næsten to år. Det var brødrene Koch, der ønskede kvalitetsgourmetmad til en god pris og hvor man, som gæst, intet mangler. Her går de meget op i hele restaurantoplevelsen, lige fra du venter på at blive lukket ind, til du skænker det sidste glas vin. Hos Det Glade Vanvid skifter de menuen efter den aktuelle sæson, men der er altid 7 forskellige vine og 2 forskellige øl at vælge mellem – og her kan du drikke lige så meget du vil. Det Glade Vanvid i Odense er helt klart en ægte restaurantoplevelse og et besøg værd.

Adresse: Vestergade 1, 1. sal, 5000 Odense.
Læs mere om Det Glade Vanvid her.

Oluf Bagers Gård – 2. pladsen af Odenses bedste restaurantoplevelse

Restaurantoplevelse - Oluf Bagers Gård
Foto: Oluf Bagers Gård’s Facebook

Centralt i Odense finder du Oluf Bagers Gård. Her tilbyder de dansk/nordisk mad med inspiration fra det franske køkken, i autentiske, rå omgivelser fra stedets oprindelige gang i 1500-tallet. Her servere de en skiftende 9-retters menu, bestående af små lækre serveringer, velkomstdrink, 2 glas vin og vand med eller uden brus.

Adresse: Nørregade 29, 5000 Odense.
Læs mere om Oluf Bagers Gård her.

Ribelli – 3. pladsen af Odenses bedste restaurantoplevelse

Restaurantoplevelse - Ribelli
Foto: Ribelli’s Facebook

Ribelli er den italienske restaurantoplevelse midt i Odense. Her fortolker de italienske klassikere på nye måder og hvor to aftener aldrig er ens. Hos Ribelli kan du få en ‘3-retters menu’, en ‘Lille fristelse’ eller en ‘Stor fristelse’. Derudover har de også forskellige enkle retter.

Adresse: Gravene 4, 5000 Odense.
Læs mere om Ribelli her.

De andre nominerede til Odenses bedste restaurantoplevelse

Restaurant HOS

Restaurantoplevelse - Restaurant HOS
Foto: Restaurant HOS’ Facebook

Restaurant HOS gør meget ud af at lave det hele fra bunden af lokale råvarer og hjemmedyrket grønt. De serverer hjemmelavet mad i hyggelige omgivelser. De servere faste 3-6-retters menuer med mulighed for tilvalgsretter og vinmenu.

Adresse: Kongensgade 65, 5000 Odense.
Læs mere om Restaurant HOS her.

Kok & Vin

Restaurantoplevelse - Kok og Vin
Foto: Kok & Vin’s Facebook

Kok & Vin henter inspiration fra de bedste spisesteder i Paris og Lyon og råvarer fra egen baghave. Her har de fjernet alle forstyrrende elementer, både i serveringen og betjeningen. Her tilbyder de 3-retters menuer, en ‘Tavlemenu’ og ‘Menu Classique’. Derudover har de også forskellige mindre og større retter á la carte.

Adresse: St. Gråbrødrestræde 19, ​​5000 Odense .
Læs mere om Kok & Vin her.

Restaurant Aro

Restaurantoplevelse - ARO
Foto: ARO’s Facebook

Restaurant Aro vil byde gæsterne på overraskende madoplevelser gennem deres legende tilgang til madlavning. De stræber mod at være så selvforsynende, som sæsonen tillader. Her kan du vælge mellem to menuer. ‘Lille ARO’ med 5 retter eller ‘Store ARO’ med 7 retter. Begge menuer er med snacks, bobler, vinmenu, kaffe og sødt.

Adresse: Østerbro 32, 5000 Odense.
Læs mere om Restaurant ARO her.

Bacchus

Restaurantoplevelse - Bacchus
Foto: Bacchus’ Facebook

Hos Bacchus serverer de råvarer fra årstidens grønt, kød, fisk og skaldyr med smagsindtryk fra det franske køkken. Her får du en aktuel Månedsmenu, hvor du kan vælge mellem 3-, 4-, 5-, 6-, 7- eller 8-retters. Her er der mulighed for vinmenu. Derudover har Bacchus også tre Aftenmenuer.

Adresse: Vestergade 5, 5000 Odense.
Læs mere om Bacchus’ her.

Goma

Restaurantoplevelse - Goma
Foto: Goma’s Facebook

Goma er bygget omkring den traditionelle japanske serveringsstil, Omakase, som går ud på at små serveringer kommer løbende ud fra kokkens sammensatte menu og dine præferencer. Her kan du få alt fra 6 til 10 retter.

Adresse: Kongensgade 66-68, 5000 Odense.
Læs mere om Goma her.

Sortebro Kro

Restaurantoplevelse - Sortebro Kro
Foto: Sortebro Kro’s Facebook

Ved Sortebro Kro får du klassisk mad fra lokale råvarer, mens du kan nyde bindingsværket, idyllen og romantikken af deres omgivelser. Sortebro Kro har en 3-retters menu, Signaturmenu, Aftenmenu og á la carte menu.

Adresse: Sejerskovvej 20, 5260 Odense.
Læs mere om Sortebro Kro her.