SMAGprisen: Stem på Odenses bedste burger her

Vi kan nu præsentere de 9 nominerede til årets bedste burger i Odense! Disse udsøgte steder er fundet igennem vores brugeres forslag, og nu er det endnu en gang op til jer at afgøre, hvem der skal løbe med titlen.

Afstemningen er åben indtil den 15. maj, så stem på dit favorit sted herunder, så du kan sikre at de løber med titlen.

SMAGprisen: Nominerede til bedste burger 2024

Se alle

Ryan’s Street Kitchen har burgere til enhver smag. Eksempelvis deres ‘Flæskesteg Burger’ eller ‘F*ck Hangover’ med chili cheese tops. Læs mere her. 

Hos Burger Anarchy laver de nytænkende koncepter og vilde smagskombinationer, når du bestiller deres gourmet burgere. Læs mere her.

Joey’s Burger serverer klassiske burgere, lige noget for alle. Her byder de endda på en burger med 1 kg bøf. Læs mere her.

Chicago Burger har hver måned en ny burger, når du besøger deres “Real American Diner”-restauranter i Odense.

Burger Shack serverer ægte flammegrillede bøffer i deres mange forskellige burgere. De har noget for enhver smag, om det er med eller uden kød.

Hafla Burger byder på specielle burgere med oksekød, kylling, fisk og vegetarisk. Derudover har de en række forskellige fries, sides og milkshakes.

Hos Mauritz er menukortet langt, og heriblandt finder du deres burgere. De serveres med sprøde fritter, en valgfri bolle og dyppelse.

The Burger Concept har burgere til enhver smag. Lige fra den klassiske cheeseburger til en ‘Chicken bbq burger’ eller en ‘Iconic veggie style burger’.

Bull Burger har burgere, der byder på mere end de klassiske. Blandt andet deres ‘B-Pulled Pork’ eller ‘B-Ribs’. Alle deres burgere fås med en valgfri bolle.