Foto: Tinderbox' Facebook

Tinderbox 2024: Bliv frivillig hos Niro Sushi og Aloha Bowls!

Det er ikke kun Avril Lavigne, David Guetta og Lenny Kravitz, der kommer på årets Tinderbox i Odense – de populære spisesteder, Niro Sushi og Aloha Bowls, melder også sin ankomst. Her har du mulighed for at blive frivillig og lange lækre pokebowls, sushi og meget mere hen over disken til glade festivalsgængere.

Hvem synes du der skal vinde Odenses bedste bager 2024? Læs mere og stem her.

Arbejdstider og belønninger som frivillig på Tinderbox

Aloha Bowls - Tinderbox
Foto: Aloha Bowls’ Facebook

Som frivillig har du mulighed for at arbejde i to 8-timers skift – enten sammenhængende eller fordelt på eksempelvis torsdag aften og lørdag morgen. Som tak for hjælpen, vil der være mad inkluderet, som naturligvis er fra enten Niro Sushi eller Aloha Bowls – og så får du selvfølgelig en hel partout billet og lidt godt til CV’et.

Niro Sushi serverer Sushi Omakase, udvalgt af kokken, bestående af 8 eller 20 stykker samt en lille lækker hapser, og selvfølgelig kan du smaske dig i tempurarejser med chili mayo.

Fra Aloha Bowls serverer de deres friske pokebowls som blandt andet består af avokado, kål, edamame bønner, forårsløg, forskellige slags kød og en masse andet lækkert.

Tilmelding til årets festival i Odense

Niro Sushi
Foto: Niro Sushis Facebook

Hvis du er interesseret i at være en del af dette spændende initiativ, kan du kontakte Niro Sushi og Aloha Bowls på følgende e-mailadresser for at tilmelde dig som frivillig:

tinderbox@nirosushi.dk
tinderbox@alohabowls.dk

Det er en fantastisk mulighed for at få en anderledes oplevelse under Tinderbox festivalen, hvor du kan være med til at gøre en forskel bag kulisserne og samtidig nyde lækker mad fra to af byens mest populære spisesteder. Så skynd dig at tilmelde dig som frivillig til dette års Tinderbox, der løber af stablen fra d. 27. til d. 29. juni 2024.

Læs mere om Niro Sushi her. 
Læs mere om Aloha Bowls her.