Vi kan nu præsentere de 7 nominerede til årets bedste bager i Odense! Disse udsøgte steder er fundet igennem vores brugeres forslag, og nu er det endnu en gang op til jer at afgøre, hvem der skal løbe med titlen.
Afstemningen er åben indtil den 15. marts, så stem på dit favorit sted herunder, så du kan sikre at de løber med titlen.
Med sine 4 bagerbutikker i Odense, kan Rise’s Brød tilbyde alt fra morgenbrød, boller, rugbrød, sandwich, tørkager, kransekage, kagemænd, den Fynske brunsviger og meget mere.
Besøg Rise’s Brød i hverdage fra kl. 06:00-17:30 og weekender fra kl. 06:30-15:00.
Fru Lund bager lægger vægt på det naturlige, hjemmebagte brød, helt uden tilsætningsstoffer. De laver blandt andet et rugbrød, som er helt uden tilsat fedtstof.
De har åbent mandag til fredag fra kl. 06:00-17:30 og lørdag og søndag fra kl. 06:30-16:00.
Baker Boys bager bl.a. lækre, friske rugbrød og rundstykker. Derudover har de den klassiske, fynske brunsviger i forskellige varianter, som marcipan, kaffe, lakrids og kardemomme.
De har åbent fra alle hverdage fra kl. 07:00-18:00 og i weekenden fra 07:00-16:00.
Hos Kornbageren kan du få alt fra fest- og bryllupskager, normale kager og alverdens brød. Bageren har blandt andet et specielt fokus på det glutenfrie bagværk, hvor der ikke skal være smagsforskel uanset om det er konventionelt bagværk eller glutenfrit.
Besøg Kornbageren mandag til fredag fra kl. 06:00-17:30, lørdag fra kl. 06:30-16:00 og søndag fra kl. 06:30-14:00.
Hos Wendorff får du en bagværk med lokale råvarer. Mel fra det økologiske mølleri, Kragegaarden. Kartofler fra Tåsinge Grønt. Økologiske æg fra Øko One ApS. Marmelade, juicer og mere fra bl.a. Nybro Frugtplantage og Selleberg. Samt honning fra bistader på Fyn.
Wendorff har åbent mandag til fredag fra kl. 07:00-17:30 og lørdag til søndag fra kl. 07:00-16:00.