Foto: Storms Pakhus' Facebook

Storms Pakhus i Odense – åbningsweekend og helt nye madboder!

Siden jul har Storms Pakhus i Odense holdt lukket – men er nu klar til at åbne dørene igen d. 19. januar!

Storms Pakhus fejrer åbningen hele weekenden – og du kan se frem til et fremragende program! Henover weekenden afholdes der en række gratis aktiviteter! Bl.a. en kreativ workshop, ølbanko og koncerter for både store og små.

Læs også: ‘Ghost Kitchen’-trenden til Odense: Aloha Bowls serverer populære poke bowls direkte til døren.

Storms Pakhus
Foto: Storms Pakhus’ Facebook

Fredag d. 19. – 90’er hits fest

Oplev coverbandet, SO 90’s, når de lægger op til en brag af en 90’er, åbningsfest! Inden bandet går på kl. 20:00, sørger en DJ for at varme op, der desuden også sætter gang i en efterfest efter bandet. Nyd de helt store 90’er hits som, “Macarena”, “Backstreet’s back”, “Sandstorm” og mange flere.

Lørdag d. 20. – Ølbanko og ikoniske hits

Kl. 15:00 lægges der ud med ølbanko. I hal 1 kan du få din bankoplade og spille med om lækre specialøl-premier, lige fra bitre og stærke øl til søde og milde. Det er selvfølgelig helt gratis.

Senere på dagen er der stor koncert med Back To Back. Igen er der en DJ, der varmer op og står for efterfesten. Back To Back går på kl. 20:00, hvor du kan opleve deres ikoniske 80’er og 90’er hits. Du kender helt sikkert nogle af deres største hits som, “Jonathan”, “En Som Dig” eller “En Elsker Som Dig” – så nyd festen når Back To Back besøger Storms Pakhus.

Søndag d. 21. – porcelænsmaling og børnekoncert

Fra kl 11:00 kan du være med til gratis porcelænsmaling, når Storms Pakhus disker op med genbrugsporcelæn fra Zirkel samt maling og tusser i alle tænkelige farver, så du kan sætte dit helt eget præg på dit porcelæn. Workshoppen foregår i Drivhuset. Fra kl 14:00-14:45 optræder børne entertaineren, Frederik Konradsen, som er uddannet klovn og har udgivet egne børnesange. Så tag børnene under armen og oplev den sjove og dygtige musiker og entertainer.

Læs mere om begivenhederne her.

Storms Pakhus’ nye madboder

1. Fuego

Fuego Storms Pakhus
Foto: Storms Pakhus’ Facebook

Den argentinske madbod, Fuego, åbner i Storms Pakhus! Manden bag Fuego, Nico, er klar til at tænde op i grillen og servere lækre argentinske retter, lige fra Asado (argentinsk barbecue) til Pepito (steak sandwich). Madboden ligger i det, der tidligere var Moe’s Taco.

2. Tapas Locas

Tapas Loco
Foto: Storms Pakhus’ Facebook

Med autentisk spansk mad, kan du se frem til Tapas Locas! Her får du både lækker paella og overdådig tapas-anretninger. Ejeren, Shell Velasquez, der oprindeligt er fra Colombia og siden har uddannet sig på den gastronomiske skole i Spanien, fortæller, at der “altid er et godt tidspunkt til tapas.” Hun bringer det traditionelle spanske køkken, med et moderne og frisk twist, til Storms Pakhus.

Se alle mad- og drikkeboder her.