4 restauranter i Odense med lækre dumplings på menuen

Hvem elsker ikke dumplings? Uanset om du er på udkig efter sprøde gyoza, saftige mandu eller dampede dim sum, tilbyder Odense restauranter en masse forskellige smagsvarianter fra det asiatisk køkken. Vi har samlet 4 restauranter, der serverer lækre dumplings i Odense, hvor du kan nyde en lille snack.

Læs også om den nye restaurant ved Odense Havn, Vietnam Organic, der byder på økologiske vietnamesiske retter og karaoke.

1. Heat The Noodle Bar – dumplings og nudler i Odense

Heat Odense
Foto: Heat Odenses Facebook

Hos Heat The Noodle Bar får klassisk asiatiske nudler, men deres stegte dumplings er også en populær favorit. Deres dumplings er fyldt med saftige rejer og sprøde grøntsager og de serveres med friske urter og sojasauce-dyppelse.

Læs mere om Heat The Noodle Bar her.

2. Oriental Barbecue House – sprøde gyozaer på menuen

Oriental Barbecue House
Foto: Oriental Barbecue Houses Facebook

Oriental Barbecue House i Odense serverer lækre, sprøde dumplings. Fyldt med saftigt kød og friske grøntsager, perfekt krydret og dampet. Serveret med gode dips, er dumplings noget du skal prøve.

Læs mere om Oriental Barbeque House her.

3. Mr. Phan House – dampede dumplings i mange varianter

Dumplings - Mr. Phan House
Foto: Mr. Phan Houses Facebook

Hos denne populære restaurant skuffer deres dampede dumplings, bestemt ikke. De er fyldt med aromatiske krydderier, frisk kød eller grøntsager, og serveres med en karakteristisk fiskesauce-dyppelse, der fremhæver de asiatiske smage og giver et syrligt, let spicy twist.

Læs mere om Mr. Phan House her.

4. Me – Mothers street food – stegte dumplings i Odense

Dumplings - Me - Mother's Street Food
Foto: Me – Mother’s Street Foods Facebook

Med et bredt udvalg af street food-retter byder de på frisklavede, sprøde dumplings, med kyllingefyld. Helt perfekt til en lille sult og de serveres med en let spicy dipsauce.

Læs mere om Me – Mother’s Street Food her.

Så tag din ven eller veninde med under armen og kig forbi en af disse lækre steder, til en omgang god asiatisk mad lækre dumplings i forskellige afskygninger. Hvis du er mere til at købe dumplings og lave dem derhjemme, så besøg Saigon Marked i Odense SØ.