Foto: Paradis is Odenses Facebook

Paradis is i Odense: Sæsonstart med gratis is!

Man ved, at det er ved at blive sommer, når solen kommer frem, blomsterne springer ud, og når Paradis is i Odense åbner! Det gør de den 2. marts, og igen i år skyder de sæsonen i gang med at uddele gratis is.

Læs også om den hyggelige café med karakter, charme og billige cocktails, Den Smagløse Café her.

Paradis is i Odense – gratis is til alle

Den 2. marts mellem kl. 11 og 13 har du mulighed for at svinge forbi Paradis is i Odense C. Du får 2 kugler gratis, og hvis du er en af de hurtige og er blandt de første 10 kunder, kan du se frem til endnu mere is. De første to kunder får 10 kugler gratis, herefter får de næste 8 kunder 6 kugler gratis. Efter dette er det 2 kugler gratis frem til kl. 13.

Det lækre udvalg fra menukortet – is i mange former

Paradis is i Odense, is varianter 89
Foto: Paradis is Odenses Facebook

Hvis du er til iskugler, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Paradis is har hele 89 forskellige varianter at vælge imellem, blandt alle deres butikker. Her får du både flødeis, sorbet, plantebaseret og glutenfri. Det kommer både i bæger og i vaffel. Derudover kan du tilvælge toppings som mousse, flødeskum, sauce, flødebolle eller drys.

Se alle de forskellige varianter her.

Isdesserter – dessert og is

Desserter, iskager
Foto: Paradis is Odenses Facebook

Her er der mulighed for lidt forskellige isdesserter som Oreolove, Fruitlove, Cookielove eller Brownielove, som består af is, en kage, kakaosauce og flødeskum. Der er også mulighed for at få en belgisk vaffel med valgfri is.

Shakes og frappés – lidt at køle sig på hos Paradis is i Odense

Paradis is i Odense, frappé
Foto: Paradis is Odenses Facebook

Hvis du er mere til noget at drikke, så er der også rig mulighed for det. Der er nemlig en masse forskellige varianter af frappé og milkshake. De laves alle på frisk paradis is, med smage lige fra jordbær, chokolade, stracciatella og mange flere. Derudover kan du også nyde deres ice smoothies, iskaffer og varme drikke.

Læs meget mere på deres hjemmeside her.

Find en butik nær dig:
Adresse: Ørbækvej 75, Rosengårdcenteret, 5220 Odense M – har åbent hele året.
Adresse: Mageløs 1, 5000 Odense C – har sæson åbent.