Foto: Rorozoa

Ølfeber på Fyn: Odense Specialøl festival 2024

Efter en overvældende succes og et totalt udsolgt arrangement i 2023, kan Odense Specialøl festival nu melde totalt udsolgt i 2024! Den 13. januar 2024 åbner de igen dørene op til ølfestivalen, hvor 16 danske bryggerier tager på en smagsrejse gennem øllets verden.

Hvert bryggeri vil præsentere deres bedste, nyeste og mest populære bryg på deres egne stande, hvor gæsterne får chancen for at opleve en imponerende variation af øl på Odense Specialøl festival.

Læs også om pop-up restauranten mellem Anarkist Beer & Food Lab og ByBjerring her. 

Beer-Battles og konkurrence

Odense Specialøl festival
Foto: Anarkist – Beer & Food Labs facebook

Dagen byder også på Beer-Battles, hvor de forskellige bryggerier konkurrerer i kategorierne “Dagens Bedste Lager,” “Dagens Bedste IPA,” “Dagens Bedste Sour,” og “Dagens Bedste Stout/Porter.” Det bliver en dag fyldt med smagsprøver og intens konkurrence i øluniverset.

Mød nogle af bryggerierne til Odense Specialøl festival

Odense Specialøl festival
Foto: Anarkist – Beer & Food Labs facebook

Ørbæk Bryggeri:
I det smukke østfynske landskab, mellem herregårde og slotte, ligger Ørbæk Bryggeri, etableret i 1906. Med flere velkendte og anerkendte øl i det fynske land, fokuserer de på økologiske produkter og bruger lokale råvarer.

Ugly Duck Brewing Co.:
Den grimme ælling fra Vestfyn, Ugly Duck Brewing, eksperimenterer ved Indslev Bryggeri i Nørre Aaby. Siden opstarten i 2012, har de leveret ølvarianter til danskerne, med prisvindende øl og titlen “Årets Bryggeri.”

Det Lille Bryggeri:
Vinder af “Årets Bryggeri 2020” og “Årets Bryggeri 2022,” samt nomineret til “Årets Bryggeri 2024,” har Det Lille Bryggeri i Ringsted har sat deres præg på den danske ølscene. Med kærlighed til belgisk øl og udforskning af atypiske smagsvarianter, imponerer det lille bryggeri danske ølelskere.

Gamma Brewing Company:
Gamma Brewing Co, et eksperimentelt bryggeri grundlagt i 2015, er en stjerne i vækst. Oplev deres unikke øl ved festivalen og nyd en øloplevelse ud over det sædvanlige.

Odense Håndbryggerlaug:
Odense Håndbryggerlaug repræsenterer den blomstrende håndbrygningskultur. Oplev deres hjemmebryggede øl og deltag i spændende Beer Battles på festivalen.

Rockabilly Brew:
Rockabilly Brew, et lille bryggeri ved Viborg, kombinerer passion for rockabillykulturen med en unik ølserie. Deres unikke ølserie, inspireret af 50’ernes ikoniske elementer, inviterer dig på en nostalgisk rejse.

Og mange, mange flere..

Odense Specialøl festival melder helt udsolgt, på trods af mange ekstra udgivne billetter – med den succes kan man håbe, at festivalen er at finde igen næste år. Læs mere om festivalen og Anarkist her.

Bemærk: Arrangementet er for gæster på 18 år eller derover.