Foto: Brandts Klædefabrik - Byen i Byens Facebook

Ny fransk café åbner i Odense: Chez Désirée er et lille styk af Frankrig

Fra den 1. marts åbner en fransk-inspireret café i Odense. Hvis du har en passion for fransk kultur og savner en bid af Frankrig, er Chez Désirée for dig!

Læs også: Café Kræz i nye rammer: Stor renovering og nyt lækkert menukort

Den nye café i Odense – Chez Désirée

Chez Désirée
Foto: Chez Désirées Facebook

Det er ikke nyt for caféejeren, Désirée Abotbol, at drive en café – hun har tidligere drevet caféen Fredo’s Coffee Right med sin mor. Desværre måtte de lukke caféen på grund af de økonomiske konsekvenser af Corona-pandemien og stigende inflation, men det har åbnet op for muligheden for en frisk start i Odense.

På denne nye franske café, er der mulighed for en masse små retter og desserter, og udover det vil der være et bredt vinkort, som dækker enhver smag. Hvis man foretrækker en kop kaffe til desserten, er dette også en mulighed.

De franske specialiteter i Odense – kaffe, croissanter og macarons

Caféen rummer mellem 40-50 gæster, med mulighed for at nyde deres forfriskninger i den lille gårdhave, der bringer en smule af Frankrig til Odense. Selvom caféen er fransk inspireret, så er der stadigvæk plads til danske indslag – der vil være mulighed for at få både hyldeblomst og hindbærsaft.

Chez Désirée serverer blandt andet Café au lait bowls, så der er plads til at dyppe en croissant i, petit fours, macarons, croque monsieur og meget mere.

Men beliggenheden på første sal, vil caféen tilbyde en fantastisk udsigt over Brandts’ område. Med åbningstider fra mandag til lørdag vil Chez Désirée være det perfekte sted at tilbringe en eftermiddag med venner eller familie, eller måske bare nyde en stille stund alene med en god bog og en kop kaffe.

Du kan holde dig opdateret på den nye café i Odense her.

Adresse: Rosenbæk Torv 1, st. Th – Odense C