Foto: Ida Grøndahl Westh

Café Kræz i nye rammer: Stor renovering og nyt lækkert menukort

De fleste af os kender den skønne Café Kræz i hjertet af Odense med udsigt til Gråbrødre Kloster.

Men nu er der virkelig sket ting og sager på den populære café i centrum. Efter en 17 dages lang renovering, hvor caféen har været lukket, er den i dag genåbnet i helt nye rammer – og med et nyt lækkert menukort.

Hyggelige rammer hos Café Kræz. Foto: Ida Grøndahl Westh

Café Kræz i nye rammer med smukt interiør i hjertet af Odense

Waow! Når du i dag træder ind ad døren til Café Kræz efter den store renovering, venter der noget af en oplevelse.

Efter den 17 dages lange renovering er alt blevet bygget op fra bunden, og alt står splinternyt. Lige fra interiør og logo til det lækre menukort med mad og drikke.

Caféen har både fået nyt menukort og logo. Foto: Ida Grøndahl Westh

Mikkel Søe-Pedersen ejer Café Kræz og har gjort det i over fire år, men nu mente han, at det var på tide at gøre stedet helt til sit eget.

– Caféen trængte til en kærlig hånd. Og så ville jeg også gerne sætte mit helt eget præg på stedet.

– Vi har renoveret alt, og alt er fuldstændig nyt fra bunden. Vi nåede lige at blive færdige med den sidste maling i går, før vi kunne genåbne i dag, fortæller han.

Men bare rolig. Café Kræz er stadig alt det skønne, som vi kender caféen for. Du får serveret lækker mad af det sødeste personale, og du kan nyde dit måltid i hyggelige rammer, hvor indretningen består af rolige jordfarver og flotte grønne nuancer. 

Flotte grønne nuancer. Foto: Ida Grøndahl Westh

Nyt spændende menukort med smørrebrød og dampede blåmuslinger

Ikke kun caféens visuelle udtryk, men også menukortet er forandret. Det samme er caféens logo.

Der er blandt andet kommet nye retter som det klassiske smørrebrød med æg og rejer og hønsesalat, en lækker trøffelburger samt lækre dampede blåmuslinger på caféens frokostkort.

Til aften kan du blandt andet nyde cremet svampesuppe, stegt torsk eller skindstegt kyllingebryst og årstidernes veganske ret. Til at skylle ned med, kan du nu også nyde orangevin og et bredt udvalg af andre vine.

-Vi ville gerne forny os og tilbyde mere varierede retter til alle aldersgrupper, fortæller Mikkel Søe om det nye menukort. Flere af de nye retter kan både fås til frokost og aften.

En lækker cæsarsalat og fritter. Foto: Ida Grøndahl Westh

Plads til både brunch og frokost på samme tid

Café Kræz har også omlagt deres brunch. Det betyder, at du nu både kan nyde brunch- og frokostretter på samme tid, så hvad end, du har lyst til, kan du få på caféen. Fra kl. 9:30-13:00 serveres der morgenmad og brunch, og fra kl. 11:00 serveres der både brunch- og frokostretter. Aftenkortet begynder fra kl. 17:00.

Til gengæld betyder det også, at Café Kræz’ vælg selv-brunch ikke længere er til at få. Men du kan selvfølgelig stadig nyde lækker morgenmad eller overdådig brunch, der fås i flere forskellige udgaver.

Smukt interiør hos Café Kræz. Foto: Ida Grøndahl Westh

Så når du skal have en ny skøn smagsoplevelse, og du har lyst til at opleve Café Kræz’ smukke forvandling, så kan vi kun varmt anbefale at slå vejen forbi Gråbrødre Plads, hvor både menukortet og den hyggelige oplevelse i nye rammer går hånd i hånd i en perfekt symfoni.