Odenses bedste take away: Her er vinderen og de andre nominerede

Byens bedste take away 2024 er fundet! Det har været et tæt løb, og der har været flere restauranter i spil, men efter afstemning, har I odenseaner, valgt jeres yndlingssted!

Der skal derfor lyde en kæmpe tillykke til byens bedste take away 2024: MAMMA’S pizzeria Odense!

Næste afstemning er “byens bedste brunch” stem her. 

MAMMA’S – vinderen af Odenses bedste take away

byens bedste take away

“Vi er meget glade og stolte over, at odenseanerne har stemt på os! Vi ser frem til at sende endnu flere take away ordrer afsted,” udtaler Dea fra MAMMA’S.

MAMMA’S er en familieejet restaurant og åbnede sin første restaurant i Odense i 2015. Siden da er de vokset og er blevet et meget populært spisested.

Ifølge deres hjemmeside mener de selv, at grunden til deres succes og gode mad kommer af, at de kun bruger nøje udvalgte råvarer, og at de stadigvæk bruger samme leverandører, som da de startede. De laver sprøde pizzaer, som emmer af Italien, cremede pastaretter og luftige sandwiches med ægte italiensk ost.

MAMMA’S har tre restauranter og en delikatesse i Odense.

Specialiteter

Et lille stykke af Italien ligger her. Du kan købe diverse italienske delikatesser og specialvare. De server også klassiske italienske sandwiches.

Adresse: Klaregade 6, 5000 Odense

Tjek deres menukort ud her.

Restauranter

Du træder direkte ind i det gamle autentiske Italien. hvor de server sprød pizza og cremet pasta lavet fra bunden, af gamle italienske opskrifter. Her server de lækre sprøde pizzaer og klassiske italienske sandwiches, lige til at tage med.

Adresse: Klaregade 4, 5000 Odense

Adresse: Hjallensvej 28, 5000 Odense

Adresse: Dalumvej 35A, 5250 Odense SV

Tjek deres menukort ud her.

Niro Sushi – 2. pladsen af Odenses bedste take away

Foto: Niro Sushis Instagram.

Niro Sushi løber med en flot andenplads, og dette er ikke helt uden grund. De serverer lækker japansk mad, hvad end man er til wok-retter eller sushi, så er dette stedet. De bruger altid friske råvarer af høj kvalitet for at sikre, at du får den bedste oplevelse.

Du kan besøge dem her:

Adresse: Faarborgvej 10, 5250 Odense
Tjek deres menukort ud her.

Chicago Burger – 3. pladsen af Odenses bedste take away

byens bedste take away
Foto: Chicago Burgers Facebook.

Chicago Burger løb med en flot tredjeplads. Hvis du leder efter en rigtig American Diner, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Du får en saftig bøf med hjemmelavede burgerboller og en frisk hjemmelavet milkshake.

Du kan besøge dem her:

Adresse:
Dalum: Dalumvej 35b, 5250 Odense SV
Odense Havn: Buchwaldsgade 11, 5000 Odense C
Korup: Åbakkevej 69, 5210 Odense NV
Bolbro: Middelfartvej 135, 5200 Odense V

Tjek deres menukort ud her.

De andre nominerede til Odenses bedste take away

Yazzy’s – lækre pitabrød

Foto: Yazzy’s Instagram.

Her kan du få lækre pitabrød med sprøde pommes frittes og en frisk lemonade til. De lægger vægt på solidt håndværk og passion for gastronomi.

Adresse: Slotsgade 26 A, 5000 Odense
Bestil take away her. 

Heat the Noodle Bar

byens bedste take away
Foto: Heat the Noodle Bars hjemmeside.

Heat the Noodle Bar er en japansk restaurant. Her kan du få alt fra forårsruller, tempurarejer til japansk suppe. Derudover kan du også smage japansk sodavand.

Adresse: Pantheonsgade 3A, 5000 Odense
Se deres menukort her. 

Classic Curry

Foto: Classic Currys Instagram.

Her får du en klassisk Indisk oplevelse. Du kan vælge mellem flere forskellige risretter. Du kan også prøve en af deres specialiteter, fx langtidsstegt lam i kraftig sovs.

Adresse: Dalumvej 69b, 5250 Odense
Se deres menukort her.

Umashi

byens bedste take away
Foto Umashis Instagram.

Her ved Umashi får du lækre japanske retter. Der er både mulighed for poke bowls, sushi og rispapir. Den ligger centralt i Odense og giver 20% studierabat. Derudover kan du også booke dem til events.

Adresse: Vestergade 92, 5000 Odense.
Se deres menukort her.

Banjo’s

Den klassiske grillbar. Her finder du alt fra burger og pølsemix til smørrebrød og dagens ret. Her finder du altid sødt og smilende personale.

Adresse: Sandhusvej 74, 5000 Odense
Bestil take away her.

Hvad er SMAGprisen? – Byens bedste

Smag pris

Hvem kender bedre til, hvad der rører sig i Odense, end jer, som bor her? I har derfor mulighed for at give jeres yndlingssted et ekstra klap på skulderen ved at nominere dem til SMAGprisen.

Der kommer 12 forskellige kategorier i løbet af året, hvor I har mulighed for at nominere og stemme på jeres favorit.

Statuetten, som bliver givet til vinderne, er lavet af hele 3 kg bronze. Den er tegnet af den danske designer Jacob Lange og bliver smedet hos det samme støberi, der også producerer den ikoniske Gazellepris!

Hold derfor øje med vores Instagram og Facebook, hvor du kan nominere, og vores hjemmeside, hvor du kan afgive din afstemning.

Du kan allerede nu nominere dit yndlingssted i kategorierne “Byens bedste brunch” og “Byens bedste restaurantoplevelse” her.