SMAGprisen 2024: Vinderen af Odenses bedste burger er fundet!

Efter en spændende afstemning og konkurrence er vinderen af titlen som Odenses bedste burger endelig fundet. Nu er tiden inde til at afsløre, hvilket burgersted, der har formået at imponere Odenseanerne med deres lækre burgere.

Der skal derfor lyde et kæmpe tillykke til byens bedste burger 2024: Ryan’s Street Kitchen!

Næste afstemning er “Bedste smørrebrød 2024” stem her. 

Ryan’s Street Kitchen – vinderen af Odenses bedste burger

Bedste burger vinder Odense

“Det betyder enormt meget for os at vinde denne pris. Vi er et lille burgersted, som sætter en ære i at gøre noget særligt ud af vores arbejde. En stor tak til alle, der har stemt. Denne pris er en stor anerkendelse for vores team,” udtaler James fra Ryan’s Street Kitchen.

Ryan’s Street Kitchen ligger midt i Odense, som byder på lækre burgere, enten på deres bar eller ud af deres take away vindue på siden af baren. De serverer meget mere end bare burgere. Her får du også sandwiches, snacks og forskellige retter, som English Breakfast og Fish n’ Chips, men vigtigst deres lækre burgere. Ryan’s Street Kitchen har naturligvis de gode, klassiske burgere, såsom en Cheese burger, men de serverer også Flæskestegsburger eller en Chili Cheese Burger. Det er helt klart besøget værd, at tage forbi Ryan’s og prøve deres køkken af med Odenses bedste burger!

Adresse: Fisketorvet 12, 5000 Odense.
Læs mere om Ryan’s Street Kitchen her.

Joey’s Burger – 2. pladsen af Odenses bedste burger

Joey’s Burger
Foto: Joey’s Burgers Facebook

Centralt i Odense finder du Joey’s Burger. Her serverer de en lang række lækre burgere i mange forskellige varianter. Udover de klassiske burgervarianter, har de også et par varianter for de vovede. Blandt andet deres Route 66 Burger, som indeholder 1 kg kød og dobbelt ost! Alle deres burgere fås som menu, hvis du er ekstra sulten.

Adresse: Hjallesevej 20, 5000 Odense.
Læs mere om Joey’s Burger her.

Hafla – 3. pladsen af Odenses bedste burger

Hafla Burger
Foto: Hafla Burgers Facebook

Lige overfor Odense Banegård, finder ud Hafla Burger, og her er der noget for enhver smag. Udover en klassisk burger med bøf, serverer de også med kylling og fisk. Hvis du har lyst til at prøve noget anderledes, så prøv deres Butterchicken variant med karameliserede løg, crispy chicken og butterchickensauce!

Adresse: Østre Stationsvej 4, 5000 Odense.
Læs mere om Hafla Burger her.

De andre nominerede til Odenses bedste burger

Burger Anarchy

Burger - Burger Anarchy
Foto: Burger Anarchys Facebook

Hos Burger Anarchy laver de nytænkende koncepter og vilde smagskombinationer, når du bestiller deres gourmet burgere. Burger Anarchy tænker anderledes, når det kommer til at lave burgere. De bryder med traditionerne og forsøger at skabe nye koncepter med ‘flabede smagskombinationer’, som de selv beskriver.

Adresse: Lerchesgade 4, Storms Pakhus, 5000 Odense.
Læs mere om Burger Anarchy her.

Chicago Burger

Chicago Burger
Foto: Chicago Burgers Facebook

Chicago Burger har hver måned en ny burger, når du besøger deres “Real American Diner”-restauranter i Odense. Oplev den amerikanske diner-style, når du besøger Chicago Burger. Her serverer de snaskede, store burgere, du kan skylle ned med en hjemmelavet milkshake.

Adresse: Englangdsgade 2, 5000 Odense.
Læs mere om Chicago Burger her.

The Burger Koncept

Burger - The Burger Koncept
Foto: The Burger Koncepts Facebook

The Burger Concept har burgere til enhver smag. Lige fra den klassiske cheeseburger til en ‘Chicken bbq burger’ eller en ‘Iconic veggie style burger’. Derudover serverer The Burger Concept loaded fries med topping lige fra bacon og ost til chicken kebab.

Adresse: Ørbækvej 75, ​​5000 Odense.
Læs mere om The Burger Concept her.

Mauritz

Burger - Mauritz
Foto: Mauritz’ Facebook

Hos Mauritz er menukortet langt, og heriblandt finder du deres burgere. De serveres med sprøde fritter, en valgfri bolle og dyppelse. De byder på gode, klassiske burgere. Her kan du vælge mellem en brioche-, focaccia-, økologisk surdejs rugbolle m. chiafrø eller en glutenfri bolle.

Adresse: Skibhusvej 96, 5000 Odense.
Læs mere om Mauritz her.

Burger Shack

Burger Shack
Foto: Burger Shacks Facebook

Burger Shack serverer ægte flammegrillede bøffer i deres mange forskellige burgere. Om du er til en klassisk cheeseburger, en med bearnaise eller måske en vegansk burger, så har Burger Shack noget til dig. Alle deres bøffer er flammegrillet, og du kan vælge mellem en række af tilbehør.

Adresse: Vintapperstræde 6, 5000 Odense.
Læs mere om Burger Shack her.

Bull Burger

Bull Burger
Foto: Bull Burgers Facebook

Bull Burger har burgere, der byder på mere end de klassiske. Prøv en af deres specielle burgere, der byder på pulled pork med coleslaw eller deres ribbensteg burger med syltede agurker og rødkål. Alle burgerne kan vælges med enten en brioche-, grov-, sesambolle eller en glutenfri bolle.

Adresse: Middelfartvej 9E, 5000 Odense.
Læs mere om Bull Burger her.