Foto: SPIS! Odense Food Festival.

Tillykke: Odense-restaurant vinder Fyns største kokkekonkurrence

Restaurant Fynbo vandt søndag den 17. september årets Schiøtz-pris. 

Hvad skal der til, hvis du skal vinde Schiøtzprisen, Fyns største professionelle kokkekonkurrence? Bisonkød fra Fyn!

Det erfarede restaurant Fynboen i hvert fald, da de søndag den 17. september deltog i kampen om dette års Schiøtzpris i Odenses Rådhus’ rådhussal i forbindelse med SPIS! Odense Food Festival.

Her leverede restauranten en vinderret med fynsk bisonkød som hovedingrediens – blandt andet en tatar i kærnemælk.

“Et festfyrværkeri af en ret”

Begejstringen var ikke til at skjule hos dommeren Morten Vilsbæk.

“Fynboen leverede et festfyrværkeri af en ret med en urkraft af smag, som har udgangspunkt i den fynske bisonokse,” udtaler Morten Vilsbæk til fyens.dk.

Specielt bisontataren imponerede.

“Den første del af retten var tatar fra bison i kernemælk, og det var en topfrisk kombination,” siger han til fyens.dk.

Stort tillykke til restaurant Fynboen! 🙂