Foto: Pixabay.

Vinbar lokker med tilbud til de hurtige

Noé Vinbar tilbyder en fem-retters menu inklusiv vin til 375 kroner.

Du har sikkert nydt et glas vin ved Noé i Kongensgade 31B i Odense, men nu har vinbaren et tilbud, hvor du skal være rap på knapperne – Noé Feast til de hurtige: To par kan hver dag klokken 17 købe fem retter inklusiv vinmenu til 375 kroner per person.

”Det er virkeligt god kvalitet til en meget rimelig pris, og gæsterne har været glædeligt overraskede. Lige nu er det meget nyt, men jeg tror, det er noget, vi fortsætter med,” siger partner og medejer Kim Sjødahl.

Individuel vinmenu

Konceptet Noé Feast koster normalt 495 kroner, men til de hurtige, er der altså penge at spare. Vinbaren har som noget helt nyt indført en individuel vinmenu.

”Gæsten behøver ikke at tage de vine, vi har valgt til menuen, hvis de har andre præferencer. Du kan for eksempel vælge fem rødvine, hvis du hellere vil have det, uden at det koster ekstra. Vi vil ramme så bredt som muligt, og det skal være tilpasset den enkelte smag,” fortæller Kim Sjødahl.

Du kan benytte dig af tilbuddet hver dag på nær søndag, hvor vinbaren holder lukket. Noé Feast til de hurtige kan bestilles her.