Foto: Pixabay.

Odense-restaurant genåbner med tilbud på tre retter for 200 kroner

Restaurant Krenkok genåbner i Odense den 23. marts med tilbud på tre-retters menu.

Nu kan du atter lægge vejen forbi Restaurant Krenkok i Vestergade 75: Krenkok genåbner nemlig den 23. marts, og frem til den 7. april kan du få en tre-retters menu til 200 kroner.

”Jeg ser frem til, at vi åbner restauranten, og det bliver en sindssyg spændende udfordring. Odense er en fed by at være en del af, og vi glæder os virkeligt meget,” siger restauratør, Mick Mehl Kjær.

Indfrier gamle gavekort

Krenkok lukkede tilbage i 2016, men Mick Mehl Kjær vil drive restauranten videre, som odenseanerne kender den.

”Restauranten læner sig lidt op ad den tidligere Krenkok med det smalle koncept, og vi vil ikke vende det hele på hovedet. Det vil sige tre til seks retter, som vi skifter hver 14. dag, så menuen hele tiden er ny og spændende,” siger Mick Mehl Kjær og forsætter:

”Vi har også valgt at indfri gamle, ubrugte gavekort, som folk måske er brændt inde med, dengang Krenkok lukkede. Vi samler restauranten op, fra da den lukkede, men vi kommer også til at gøre det på vores egen måde.”

Køkkenchef på Grønland

Mick Mehl Kjær arbejdede indtil for nyligt i Grønland, hvor han var køkkenchef. Han kunne dog ikke sige nej, da muligheden for at åbne en restaurant i Odense opstod.

”Jeg blev kontaktet af Jesper Jungersen, som ejer bygningen, og han havde nogle fantastiske restaurantionslokaler. Jeg er sikker på, at det her er stedet, hvor vi kan skabe en rigtig god restaurant,” siger han.

Restauran Krenkok vil efter den 23. marts have åbent fra klokken 17 til 24 fra onsdag til lørdag og åbner op for reservationer den 22. marts.