Transporter dig selv rundt hurtigt på en elcykel

Hvis din cykel alt for ofte står hjemme, og du i stedet tager bussen rundt omkring i byen, så bør du læse med her. En elcykel kan være løsningen på det problem. Denne cykel vil du med 100% sikkerhed ikke bare lade stå derhjemme. Den kræver ikke ligeså meget fysisk arbejde, og du kommer hurtigere omkring. Det er en udgift at tilkøbe en elcykel, men så slipper du for alle busbilletterne samtidig er du ude i den friske luft, og du er mere frisk, end når du sidder i bussen. Vi kommer ind på 2 forskellige elcykler fra 2 forskellige mærker. Her vil du kunne læse nogle fordele.

Mustang Devotion elcykel med 3 gear

Denne er en af de billigste elcykler fra Mustang, men det går bestemt ikke udover kvaliteten. Den kan køre 40-50 km. pr. opladning, 3 gear, et godt batteri og 6 hastigheder. Denne model passer bedst til mindre strækninger. Den har stropper på bagagebæreret, hvilket gør det nemt at have tasker og diverse poser med på cyklen. Den har punkteringshæmmende dæk og en antirust-kæde. Denne elcykel er blandt den lavere prisklasse, men det ændrer ikke på, at det er en god model.

Gazelle Arroyo C7+HmB dame 7g 2018

Denne er i en dyrere prisklasse. Det er faktisk også blandt de allerbedste elcykler til kvinder. Den har en forventet rækkevidde på 110 km. med det lille batteri, og 180 km. med det store batteri. Den indeholder alle de basale funktioner, som en elcykel skal indeholde, men også mere til. Det er en perfekt model til en kvinde, og den er også blandt de bedst sælgende modeller.

Ønsker du information om flere modeller og generelt information om elcykler, læs her. Der kan du finde mange flere modeller, og en langt mere detaljeret beskrivelse af de forskellige modeller, end vi har kunne give her.