Foto: Pixabay

Tortillas og chilisalsa: Ny mexicansk bod åbner på Storms Pakhus

I juli måned åbner en ny mexicansk bod på Storms Pakhus i Odense

Nu kan du glæde dig til at smage på traditionel mexicansk street food, når den nye bod ”Las 3 Amigas” åbner i juli på Seebladsgade 21 i Storms Pakhus. Boden af startet af de tre latinamerikanske veninder Claudia Kristoffersen, Norma Gonzalez og Anabel Díaz.

Opskrifterne er inspireret af Norma Gonzalez’ far, der er kok i Mexico, og på menuen kan du få hjemmelavede glutenfri tortillas af majsmel fra Mexico fyldt med friske, fynske og danske råvarer.

”Smag, lugt og ingredienser i mexicanske opskrifter fortæller mere om vores historie og kultur, end vi tror. Derfor ønsker vi at servere den mest typiske mexicanske street food med kombinationen af to verdener,” siger stifter Claudia Kristoffersen.

Autentisk mexicansk
Ved den nye bod ”Las 3 Amigas” kan du blandt andet få tortillas med fyld af pulled oksekød, pulled pork, kylling eller kartoffel baseret på opskrifter fra de forskellige regioner i Mexico. Tilbehøret kan for eksempel være Frijoles molidos, som er en velsmagende bønnemos, og chilisalsa i forskellige udgaver.

Vil du følge med i, hvornår den nye bod åbner, kan du holde dig opdateret på Storms Pakhus’ Facebookside.