The Burger Shack

En lækker nyhed: Populær burgerkæde åbner i Odense

The Burger Shack åbner ny restaurant på Englandsgade 2 i Odense.

Kan du aldrig få nok af kombinationen mellem en saftig burger, sprøde fritter og en iskold cola? Så er der godt nyt. Den prisvindende burgerkæde, The Burger Shack, udvider endelig til Fyns hovedstad, hvor de i slutningen af august flytter ind i nye lokaler tæt ved havnebadet i Odense.

”Det har altid været vores plan at åbne i Odense. Vi ser en stor fremtid for os på Englandgade 2, fordi der på det seneste er flyttet mange til. Med vores renommé er der gode muligheder,” fortæller marketingskoordinator, Mathias Nyhuus og fortsætter.

”Vi er i øjeblikket i gang med renoveringen af lokalerne og ansættelse af personale, og om en måneds tid skulle vi gerne være klar til åbningen.”

En ung burgerkæde med succes
The Burger Shack åbnede deres første restaurant i Aarhus for to år siden, og burgerkæden ser ikke ud til at sætte farten ned. I skrivende stund tæller de 9 restauranter fordelt på 8 byer i Danmark. Og nu kan du også snart sætte tænderne i deres klassiske Shack Burger Menu med fries og en læskende sodavand i Odense. The Burger Shack blev den 10. juli 2018 kåret til Danmarks Bedste Burger af Opdag Danmark.

Læs mere om The Burger Shack her.