Foto: Pixabay

Tequilashots til en 10’er: A-bar i Brandts Passage fejrer efterårsferien

Fra den 16. oktober til den 21. oktober kan du feste på A-bar med forskellige temaer.

Er du typen, der danser og fester hele efterårsferien igennem, så burde du tage forbi A-bar i Brandts Passage en af dagene i ferien. Stedet har skruet ned for priserne og op for musikken. Ugen kommer til at forløbe sådan her:

Mandag: Cult-fest

Hvis du elsker Cult-shakers, er det mandag du skal svinge forbi A-bar. Her byder stedet på Jægerbombs og cult med vodka til 15 kroner per styk helt til midnat. Resten af natten kan du få 5 Jægerbombs eller tre Cult med vodka for 100 kroner. Hvis du gerne vil have et sted til jakken og de stillesiddende venner, så kan du booke et bord med Cult Shaker til 350 kroner.

Tirsdag og onsdag: Mexico og Safari

Tirsdag er der Tequila på menuen. Her kan du få shots til kun 10 kroner natten lang, og hvis du er mere til mexikansk sprut blandet med juice, så kan du få Tequila Sunrise til 30 kroner. Dagen efter går det løs igen, nu med safari-tema. Her kan du bestille et bord og få den søde eksotiske likør Safari og en mixer med.

Torsdag og fredag: Shots, shots, shots!

Men hvis du allerhelst vil have shots, skal du vente til torsdag. Her kan du nemlig få Små Sure Vandmelon shots til kun 1 krone til klokken 23. Fredag skal du komme efter klokken 22, for A-bar holder nemlig privatfesten inden, men efter det kan du nyde Jægerbombs eller Red Bull med vodka for 20 kroner indtil midnat. Og hvis du skulle få nogle nye venner eller bare vil byde dine homies på et glas så har A-bar 5 Jægerbombs eller 3 Red Bull med vodka for 100 kroner hele natten lang.

Stempelkort til de vilde

Det bliver en vild fest hele efterårsferien på A-bar, og hvis du er rigtig hard-core, kan du få et stempelkort mandag og få stemplet det alle de andre dage. Så får du en valgfri flaske Små Sure shots om lørdagen.

Læs mere om begivenheden på A-bars Facebookside. Her kan du også se, hvordan du booker bord.