Foto: Pixabay.

Kom til ’søde dage’ i Arkaden Food Market

Madmarkedet afholder ’Sweet Days’ fra den 11. til den 13 maj.

Hvis du kunne tænke dig at smage dig igennem en masse søde sager samtidigt med, at du støtter en god sag? Så skal du troppe op til ’Sweet Days’ i Arkaden Food Market i Vestergade 68 den 11. til den 13. maj. Det skriver Arkaden Food Market i en pressemeddelelse.

Her kan du blandt andet deltage i en kagekonkurrence, hvor salget efterfølgende går til hospitalsklovnene på H.C. Andersens Børnehospital.

”Vi håber, odenseanerne vil støtte op om det gode formål med en kage til konkurrencen og naturligvis købe et stykke til at nyde efterfølgende,” siger Jacob Christer Larsen, som er direktør og partner i Arkaden Food Market i pressemeddelelsen.

Smagsprøver og cupcakes

Sweet Days starter den 11. maj, hvor du fra klokken 13 til 17 kan sætte tænderne i smagsprøver fra fem af Arkadens boder ved at henvende dig i 12Meterbaren og bede om et kort til Sweet Walk.

Lørdag den 12. maj kan du være med til at pynte dine egne cupcakes fra klokken 15 til 17, og søndag den 13. maj afholder Arkaden den store kagekonkurrence, ’Ar’Kagen’. Efter konkurrencen kan du købe kagerne til 25 kroner stykket og være med til at støtte klovenen på H.C. Andersens Børnehospital.

’Ar’Kagen’ løber fra klokken 13 til 15, hvor dommerne vil bedømme de forskellige kager. Førstepræmien har en værdi på 1500 kroner, og du kan læse mere om tilmeldingen her.