Foto: Pixabay.

Sushi-restaurant udvider til endnu et sted i Odense

Bar’ Sushi udvider i år med endnu en restaurant i Dalum.

Er du bare glad for Bar’ Sushi og bosat i Dalum og omegn, bliver du ekstra glad for denne nyhed. Den populære sushi-bar Bar’ Sushi i Læssøegade 1 udvider nemlig med endnu en restaurant, så sushubaren også vil være at finde på Dalumvej i Dalum.

Indehaver af Bar’ Sushi, Søren Gordon Rasmussen, glæder sig til åbningen af den nye restaurant:

”Dalum er et godt område, og der er mange, som flytter derud lige nu. Vi når længere ud i den retning af Odense, og mange af vores kunder er bosat i området, så det ser vi frem til,” fortæller Søren Gordon Rasmussen.

Samme koncept

Bar’ Sushi holder fast i konceptet med en kombination af takeaway og nogle siddepladser. Søren Gordon Rasmussen vil have, at kunderne har samme gode oplevelse som i søsterbutikken på Læssøegade.

”Bar’ Sushi bliver ikke en restaurant som sådan, men mere en diner, hvor der er plads til hygge. Det bliver samme åbningstider og lidt af det samme personale, så det også bliver en samlet gruppe ligesom i Læssøegade. Man skulle gerne have samme gode oplevelse i vores nye restaurant,” siger Søren Gordon Rasmussen.

Åbner til august

Er du rigtig sulten, kan du blandt andet benytte dig af Bar’ Sushis tilbud ”Spis til pindene knækker.” Her kan du få lov til at spise al den sushi, du har lyst til. Det koster 269 og gælder alle ugens dage fra klokken 15 til 21. Fredag og lørdag varer tilbuddet dog til klokken 22, hvor der er tilbud på menuen til frokost. Her koster det 199 kroner fra klokken 12 til 15.

Åbningstidspunktet for den nye Bar’ Sushi på Dalumvej er som udgangspunkt august eller september 2018.