Studiestart og bolig der tillader hund på samme tid kan være svært

Er du en af dem der er kommet ind på studie og nu skal til at finde en studievenligbolig? Der er rift om boligerne, når de mange unge mennesker har fået svar omkring hvorvidt de er kommet ind på studie eller ej. Boligerne er dyrere i de større byer, men mange vil gerne undgå den lange transport, som kan tage flere timer, hvis man bor langt væk.

Det er endnu sværere at finde en bolig, hvis du også har en hund med. Mange er studieboligerne må man ikke have hund, og hvis man må, koster det ekstra i indskud og månedlige udgifter.

Læs med her og få inspiration til nogen af de muligheder du har, hvis du leder efter studiebolig og har hund.

Hjælp til at finde din kommende bolig

Der er masser af muligheder for at få hjælp til at finde en bolig. Måske har man nogle bekendte i sin omgangskreds der kan hjælp en, ellers må man ty til andre hjælpemidler. Der findes flere forskellige hjemmesider, hvor man kan finde sin kommende bolig. Nogen er mere pålidelige end andre og nogen koster mere end andre. Det er svært at finde svar på, hvilken af hjemmesiderne der er den bedste og hvor man har størst chance for at finde en bolig.

Odense er en af de populære byer at skulle starte studie i, og der er derfor også rift om boligerne der. Sommetider må man ty til delevenlige boliger, da der simpelthen ikke er nok boliger. På den måde, bliver det dog også billigere, da man splitter huslejen i to eller flere.

Findroommate.dk kan hjælpe dig med at finde din studiebolig. Her kan du finde de ledige lejligheder i Odense eller værelser, som er tilgængelig. Man kommer i kontakt direkte med udlejer, og her har du også mulighed for at søge efter steder, hvor det er tilladt at have hund.

At bo sammen med sin hund

Det er rigtig hyggeligt at bo sammen med sin hund. Hunden er menneskets bedsteven og en hund skaber god energi i rummet. Samtidig med at den giver glæde til personen der ejer den. Når man skal bo sammen med sin mens man er studerende, kan det være lidt mere besværligt, da man ofte er i skole. Derfor er det vigtigt at gøre det så nemt som overhoved muligt for en, at have hund og studere samtidig. Hos gilpa.dk kan du købe hvalpefoder til hunde og meget andet forskellige foder og få leveret det lige til døren.

Muligheder for hjælp til finansiering

Det kan være dyrt at skulle flytte hjemmefra og starte på studie på samme tid. Har man ikke forældre der kan hjælpe en, så er der heldigvis andre muligheder for hjælp. Hos Sparxpres.dk kan de hjælpe dig med finansieringerne til flytning og studiestart. Du kan låne penge til indskud til lejlighed, og dermed få en god start på dit studie.

Hos Sparxpres kan du se din månedlige udgift efter du har sat lånebeløbet ind og på den måde få styr på dine månedlige udgifter i fremtiden.