Foto: Pixabay.

Lønnet studiejob: Er du Odenses mest madglade Instagrammer?

Er det altid dig, vennerne går til for tips til restauranter og caféer? Elsker du at spise ude? Tager du de mest mundvandsfremkaldende madbilleder? Er du en haj til Instagram? Og bor du i Odense? Så er det lige netop dig, vi søger til jobbet som SoMe-manager for madmediet Smag Odense.

Vores nuværende SoMe-manager er rejst ud i den store verden, og derfor søger vi en ny til posten. Der er tale om et lønnet studiejob á to timer om ugen, hvor du til vores Instagram-profil skal poste/reposte billeder og lave Insta-stories af mad og drikke fra odenseanske caféer, restauranter, kaffebarer, madmarkeder, events og lignende.

Smag Odense vil inspirere sine brugere til gode madoplevelser ude i byen, og det er lige præcis dét, du skal få vores Instagram-profil til at afspejle. Du vil selvfølgelig være i løbende kontakt med chefredaktøren, men jobbet kræver en høj grad af selvstændighed, da du som udgangspunkt selv beslutter, hvorfra og hvilke billeder du vil poste.

Vi forventer dog minimum fem opslag om ugen (og gerne flere), at du er perfektionist til fingerspidserne, når det kommer til billedkvalitet, og at du altid skyder dine posts afsted med en frisk og appetitvækkende tekst.

Er du interesseret, så send en kort ansøgning med lidt om dig selv, din motivation for at søge samt et link til din personlige Instagram-profil til chefredaktør Louise Højmark på Lh@smagodense.dk. Der er ingen frist, men vi vil gerne have en på posten hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Og hey? Følg os da lige på Facebook og Instagram – så bliver vi så glade!