Foto: Storms Pakhus - Planken.

Endelig: Så er de første madboder klar hos byens nye madmarked

En række boder hos Storms Pakhus melder åbent allerede nu. 

Madboderne hos Storms Pakhus på Seebladsgade ved havnen arbejder på højtryk for at blive klar til den store åbningsdag fredag den 1. september.

Arbejdet er hos nogle madboder nået så langt, at de allerede nu er klar til at prøvekøre deres køkkener for det sultne odenseanske publikum. Det fortæller ansvarlig for kommunikation og events hos Storms Pakhus Helene Marie Ottosen.

Storms Pakhus har åbent fra klokken 10 til 22 i hele uge 34, og vi giver dig her en smagsprøve på nogle af de madboder, du kan stille sulten hos allerede nu.

Pizza, smørrebrød eller and

Er humøret til en italiensk pizza, bør du besøge Pizza Pazza. Her bliver der lavet pizza på ægte italiensk manér, og dejen bliver blandt andet kælet for i hele to dage, inden den bliver forvandlet til en lækker pizza med for eksempel kartoffel eller italiensk, krydret pølse. Ja tak!

Hvis du er til nyfortolkninger af danske klassikere, så skal du et smut forbi Planken. Her serveres der smørrebrød anno 2017, og madboden forkæler dine sanser med deres bud på en fortolkning af de populære rugbrødsmadder.

Er du i stedet én af dem, der ikke synes, at and kun hører sig til i julen, så er Duckie Style lige noget for dig! Glem alt om kalorier og slankekure, og prøv kræfter med bodens confiterede og friterede andelår samt en omgang pommes frites friteret i andefedt ved siden af. Og glem ikke bodens hjemmelavede dips!

Slut af med kaffe og kage

Trænger du til en kop god kaffe og en lille dessert ovenpå madoplevelserne, så afslut dit besøg hos Nelle’s, der åbner en kaffebar i pakhuset. Her kan du nyde en god kop kaffe – eventuelt med en brunsviger eller hindbærsnitte til.

Er du nysgerrig på, hvad barerne hos Storms Pakhus har at byde på, kan du kigge forbi den 25. og 26. august. Her tilbydes der gratis fadøl og drinks – det kan du læse mere om her.