Foto: Starbucks' Instagram

Starbucks i Odense: God nyhed for kaffe elskerne!

Til foråret åbner der nemlig endnu en Starbucks i Odense. Så hvis du er vild med kvalitetskaffe, så er der gode nyheder til dig!

Starbucks får lokaler i Rosengårdcentret, i Gul Gade. Dette giver dig mulighed for at nyde en kaffe to-go eller slå dig ned efter en shoppingtur. Starbucks er kendt for deres mange forskellige kaffevarianter – de har over 100 forskellige varianter af kaffe og te, både kolde og varme. Så der er noget for enhver smag. Men hvilken skal man så vælge? Her er 8 bud på lækker drikkelse fra Starbucks.

Læs også om et af Odenses nyere bageri her.

Hot Coffees – de klassiske til at varme sig på

Hot Coffe Starbucks Odense
Foto: Starbucks’ Instagram.

Caffé Americano – Er en sikker vinder, hvis du elsker den bitre smag af kaffe. Her får du en “Tall” kaffe brygget på deres “signatur espresso roast” til 41 kr.

Caffé Latte – Den klassiske fyldige espresso med skummet mælk på toppen til 52 kr. TIP: Hvis du er til karamel, kan du bede om karamelsauce i.

Cappuccino – Er en mildere version af latten, hvis du ikke bryder dig om den bitre kaffesmag. Her er kaffen lidt rundere i smagen, grundet den ekstra skummede mælk til 52 kr. for en “Tall”.

Se oversigten over alle “Hot Coffees” i Starbucks i Odense her.

Cold Coffees – til de varme dage

Cold coffe Starbucks Odense
Foto: Starbucks’ Instagram

Ved Starbucks er der mulighed for at få alle dine kaffer kolde. Du har også mulighed for at vælge mellem 10 forskellige typer mælk og over 10 forskellige smage. Så der er rig mulighed for at få en drik, der passer til lige det, som du har lyst til. Prisen starter ved 52 kr. afhængig af størrelse.

Iced Lattes – kan bestilles med smage som pistacie, cookie, vanilje eller kanel.

Iced Macchiatos – kan bestilles med smage som karamel, honning eller kastanje.

Iced Shaken Espresso – kan bestilles med smage som hasselnød, toffeenut eller græskar.

Se oversigt over “Iced Coffees” i Starbucks i Odense her.

Cold Drinks – nyd Starbucks forfriskende sommerdrik i Odense

Cold drinks Starbucks Odense
Foto: Starbucks’ Instagram.

Iced Teas – Der er mulighed for at få flere forskellige former for Iced Tea, om du er til almindelig, Iced Matcha, Iced Grøn Te eller Iced Chai Tea Latte.

Starbucks Refreshers – Er Starbucks’ twist på en juice/smoothie. Hvis du ønsker smoothie-versionen, skal du bare bede om drikken “frozen”. Du kan få dem med smage som ananas og passionsfrugt, jordbær og acai eller mango og dragefrugt.

Se oversigt over “Iced Teas” i Starbucks i Odense her.

Se oversigt over “Starbucks Refreshers” i Starbucks i Odense her.